Tags

, , , , , ,

DSC_2143

Het nieuwste Maak Magazine

Afgelopen week maakte de postbode ons blij door een nieuwe editie van Maak magazine in onze brievenbussen te bezorgen. Het is alweer de zevende editie die Anke, Nikki, Anne en (nieuw bij het Maakteam!) Lieke hebben gemaakt. Na de thema’s papier, vilt, kralen, kerst, stempels en textiel worden we nu getrakteerd op één van onze favoriete materialen – tape! Kan je met een rolletje tape als onderwerp een heel magazine vullen? De dames van Maak magazine wel! Ze hebben namelijk ook een tapeverslaving.

De dames van Maak Magazine over hun tape verslaving

De dames van Maak Magazine over hun tape verslaving

Voor elke tape-liefhebber en creatieveling is deze Maak magazine een heerlijk tijdschrift. Deze editie staat zoals we gewend zijn van Maak magazine vol met inspiratie, tutorials, winkeltips en interviews. Ook wij werden benaderd door Nikki voor een interview over onze liefde voor tape. Want ja, die tape verslaving die hebben wij ook. De één van ons met iets meer rolletjes in haar bezit dan de ander, maar het gevoel kennen we alle drie!

DSC_2177

EEN KIJKJE IN DE TAPE EDITIE

DSC_2157 DSC_2153

Een magazine vol met tape, wat een heerlijkheid! Er staan weer zoveel leuke en inspirerende ideeën in. Hieronder kan je vast even een beetje bladeren door het mooie blad. Ook laten we natuurlijk een glimp van ons interview zien! Waar we eerst alleen een spread vol met foto’s van post met tape-inspiratie zouden vullen, kregen we ineens heel wat meer bladzijdes toen we de paar vragen iets wat uitgebreid beantwoorden 😉 We blijven het ontzettend leuk vinden als een tijdschrift of krant aandacht aan onze Postfabriek besteedt en we onszelf zo terug zien in een blad.

Ben je al nieuwsgierig geworden? We laten je even gluren in dit leuke magazine maar willen ook niet teveel verklappen. Want het blad zelf kopen en door kunnen bladeren is veel leuker dan nu alles al zien.

de goodies bij deze editie

de goodies bij deze editie

136D310020 136D310021 136D310019 136D310018

 

 

Zelf werd ik helemaal enthousiast van deze kaartjes. Soms heb je wel eens een tapeje waarvan de lijmlaag helaas oplost. Je kan dan zo balen! Maar nu hoef je ze niet meer weg te gooien… je maakt er leuke slinger kaartjes van!

DSC_2201

 Het Interview

DSC_2167 DSC_2170 DSC_2179 DSC_2172

NIEUW: MAAK-SHOP.nl

DSC_2215

Bij het uitkomen van een nieuw Maak Magazine, is ook de Maak-Shop.nl online gegaan! Hier vind je naast de magazines ook verschillende setjes clear stamps, kaartjes, maar ook een leuke knutselbox en natuurlijk freebies!

Maak magazine stempels

Het nieuwste Maak Magazine is voor €6,95 te koop in de Maak-Shop, of in de webwinkels van Nikki of Anke. Benieuwd waar je Maak Magazine nog meer kan kopen? Kijk dan eens in dit lijstje voor een adres bij jou in de buurt of misschien wel je favoriete webshop.

Voor het nieuwe nummer is het thema haken & breien en alleen deze foto maakt al blij, met die kleurtjes!

DSC_2216

Heb jij het nieuwste nummer al in bezit? En vertel eens.. hoe zit het met jouw tapeverslaving? Hoeveel rolletjes telt jouw collectie? 😉 Mocht je het leuk vinden om jouw tape collectie te delen, tag ons dan vooral op Instagram met #Postfabriek of deel je foto op onze Facebookpagina!

Liefs, Ruchama