Tags

, , ,

Te winnen kerstpakketjes

Twee te winnen kerstpakketjes

Sinterklaas is onderweg naar Spanje wat voor velen het startsein is om de kerstboom van zolder te halen en het huis in kerstsferen te brengen. Vandaag staat vakje 6 van onze Adventskalender dan ook in het teken van een winactie in kerstthema!

Kris van ByKris stelde voor deze winactie twee gezellige kerstpakketjes samen! Daarin stopte ze natuurlijk het Mini KerstMagazine wat ze vorig jaar heeft ontworpen, net als een door ByKris kerstkaart en labelsticker maar ook een setje kerststickers. Het enige verschil tussen setje één en setje twee is het pakje stickertjes. In setje één, het groene pakje, zitten kransen en kerstboompjes. In setje twee, het roze pakje, zitten dieren met kerstmutsjes en -strikjes.

Setje één, met het groene pakje

Setje één, met het groene pakje

Setje twee, met het roze setje

Setje twee, met het roze setje

Het Mini KerstMagazine is sinds vorig jaar al een persoonlijke favoriet van ons. Het is namelijk niet alleen een leuk boekje maar door het adreslabel op de achterkant kan je het boekje als kerstkaart (in een doorzichtig zakje) versturen voor maar één postzegel. In het Mini KerstMagazine (A6 formaat) vind je ruimte voor een kerstwens (mooi om voor jezelf op te schrijven maar ook leuk om aan je penvriendin te schrijven), tips voor het schrijven van een kerstbrief (+ link naar gratis kerstbriefpapier om te printen!, mini quote platen, een recept en mooie plaatjes om te knippen. Veel leuks in een klein boekje.

twee te winnen setjes

twee te winnen setjes

Hoe maak je kans

Je hebt tot dinsdagavond 20:00 om kans te maken op één van de twee pakketjes. Dit doe je door in een reactie onder dit logje jouw kerstwens achter te laten, vertel ook welk setje stickers je het leukste vindt! Zorg er voor dat je een geldig emailadres invult (deze is alleen voor ons zichtbaar) zodat we je kunnen bereiken.

Deze winactie is gesloten! De winnaressen Emma en Chanou krijgen de pakjes thuisgestuurd. 

Succes en tot morgen!