Tags

, ,

Item over Anne Sophie van Happy Little Moment bij Zin in morgen.

Mijn hart begint te gloeien als ik iets over de kracht van post lees, hoor of zie. Dat gebeurde ook toen ik dit item van Zin in morgen over Anne Sophie en haar Happy Little Moment zag. 

Happy Little Moment

Anne Sophie gelooft in een liefdevollere wereld en dat een klein gebaar een groot effect kan hebben. Ze maakt gelukskaartjes die ze voor een willekeurige vinder achterlaat op openbare plekken. Volgens haar kan de wereld veel liefdevoller zijn en dat inspireert haar om daar zelf ook iets aan te doen. 

Uit reacties blijkt dat haar kleine handgemaakte kaartjes met liefdevolle boodschappen vaak op het goede moment bij de juiste mensen terecht komen. Dan was zo’n kaartje zó welkom dat ze denkt: dat kan geen toeval zijn! 

Ik denk dat een random act of kindness iedereen blijer maakt. En het kan een ripple effect hebben. Dus wie weet wat mijn gebaar bij iemand anders teweegbrengt. Misschien dat diegene daarna wel weer aardiger is tegen iemand aan de kassa, die vervolgens weer aardiger is voor de volgende klant. Je weet nooit wat het in gang zet!

Anne Sophie van Happy Little Moment

Kim schreef al eens over dit prachtige project. Dit item liet mijn hart zo gloeien dat ik je er graag nog eens over vertel en wil vragen om het item te bekijken. Misschien bezorgt het jou een geluksmomentje en wordt jouw hart net zo warm.

Met heel veel liefs,

Nienke