Tags

, , , , ,

De eerste kerstkaartjes vallen alweer op de mat en ook wij hebben de Decemberzegels in huis gehaald. Het schrijven en sturen van kerstkaartjes is onze favoriete kersttraditie. Vorig jaar stuurden we kerstkaartjes naar alle bedrijven waar we dat jaar mee samen hebben gewerkt. Dit jaar willen we juist graag een aantal lezers een kerstkaartje sturen!

De kerstkaartjes die Ruchama dit jaar verstuurt

De kerstkaartjes die Ruchama dit jaar verstuurt

PostNL verstuurt dit jaar niet alleen de door ons en jullie geschreven kerstkaartjes maar ze versturen ook namens jou en mij kaartjes naar ouderen. Ze werken namelijk regelmatig samen met het Ouderenfonds en deze Decembermaand stellen ze met hun mooie actie de vraag “Aan wie denk jij deze Kerst?” Natuurlijk denken we gelijk aan onze eigen geliefden en vrienden. Maar wat nou als je niemand meer hebt die aan jou denkt… Ik durf er niet eens aan te denken hoe eenzaam ik me zou voelen als er dit jaar geen enkel kaartje op de mat zou vallen!

Gelukkig deelt PostNL met ons de mening dat (kerst)kaartjes net kleine cadeautjes van aandacht zijn en hebben zij stapels kaartjes (van dezelfde ontwerper als de mooie decemberzegels van dit jaar) klaar liggen om te mogen versturen naar ouderen. Zodat iedereen deze kerst een kaartje op de mat mag vinden. Toen we van de week hoorden over de actie tussen PostNL en het Ouderenfonds hoorden wisten we gelijk wat de voorwaarde zou zijn om met je naam in ons lootbakje te belanden!

Wil je kans maken op een kerstkaartje van ons?

Wat je moet doen om kans te maken op één van de zes kerstkaartjes van ons? Ga naar de site van ‘Aan wie denk jij deze kerst‘ en volg daar de stappen om een kaartje uit te kiezen, deze digitaal te beschrijven en daarna gratis te verzenden.

Volg de stappen op http://postnlouderenfonds.nl/intro

Volg de stappen op http://postnlouderenfonds.nl/intro

Nadat je een of meerdere kaartjes hebt verzonden mag je een mailtje sturen naar info@postfabriek.nl om te vertellen welk(e) kaartje(s) jij hebt gekozen en mail ons natuurlijk je adres zodat we hopelijk jou kunnen verrassen met een kaartje. Aanstaande maandag schrijven en versturen we aantal kaarten naar jullie, onze lieve lezers!

De kaartjes naar de lezers zijn inmiddels geschreven en verzonden. Je kan natuurlijk nog wel kaartjes via de actie van PostNL versturen.

Liefs, Kim, Nienke en Ruchama