Tags

, , ,

Het één na laatste blogje uit onze adventskalender alweer en daarnaast de laatste winactie van dit jaar! Soms lopen dingen op een leuke manier.. Zo was er een tijdje geleden bij mij in het dorp een fair bij een buurvrouw in de tuin (ze heeft een héle grote tuin). Mijn man is heel goed in een gesprek aanknopen met mensen en kent hierin weinig verlegenheid en toen ik ook aankwam, drukte hij me een stapel kaarten in de hand “voor een winactie op de Postfabriek!” zei hij. Natuurlijk was ik wel even verbaasd! Wat bleek nou? Marijke Tekent stond met een stand op de fair en verkocht daar haar prachtige handlettering producten! Én ze kende de Postfabriek! Voor mij een hele leuke ervaring, want waar Nienke dankzij de artikelen in Tubantia regelmatig wordt herkend door mensen op straat was ik nog nooit een lezer in het echt tegen gekomen en had nooit verwacht dat dat in ons eigen minidorp zou gebeuren! Natuurlijk heb ik Marijke nog even opgezocht en bedankt, op mijn eigen ongemakkelijke manier, want ik ben wél een beetje verlegen als ik vreemden spreek 😉

WIN: 9 ansichtkaarten en een vel cadeaupapier van Marijketekent.nl

WIN: 9 ansichtkaarten en een vel cadeaupapier van Marijketekent.nl

Vandaag is dan de dag dat ik de spulletjes die ik toen kreeg, negen gehandletterde ansichtkaarten en een vel inpakpapier, mag weggeven! Maar er is nog veel beter nieuws! Want toen ik Marijke mailde om te laten weten dat de winactie online zou komen, gaf zij aan dat zij nog twee setjes beschikbaar stelt! We mogen dus maar liefst 3! winnaars kiezen, waarbij één iemand het pakketje op de foto wint en de andere twee van Marijke zelf een setje toe gestuurd krijgen. Hoe leuk is dat?

Een greep uit de kaartjes van Marijke. Bron foto: marijketekent.nl

Workshops

Voordat ik vertel hoe je kans kunt maken op één van de drie sets, wil ik nog wel even vertellen dat Marijke ook workshops geeft in handlettering! De eerstvolgende workshop:
Datum: 13 januari
Tijd: 19:30 – 22:00
Locatie: Op ’t hof Olmenstein in Kloetinge
Kosten: €25,-
Wil je meer data, locaties en mogelijkheden weten? Kijk dan even op de kalender op de website van Marijke! Naast workshops kun je Marijke ook inschakelen voor snelportretjes, handlettering op maat en geeft ze ook workshops krijtbord letteren!

Marijke geeft ook workshops handlettering

Marijke geeft ook workshops handlettering. Bron foto: marijketekent.nl

Hoe doe ik mee?

Het is weer heel simpel dit keer. Laat een reactie achter op dit blogje en vertel daarin welke zin of quote jij heel graag in handlettering terug zou willen zien op een kaartje! Vul bij je reactie een geldig mailadres in (alleen voor ons zichtbaar), zodat we je kunnen bereiken voor je adres! Je kunt mee doen tot kerstavond (24 december) 23:00, op kerstochtend maken we de winnaar bekend.

De enveloppe ligt al klaar in afwachting van een winnaar!

De enveloppe ligt al klaar in afwachting van een winnaar!

Kortingscode

Wil je sowieso wat kaartjes aanschaffen van Marijke of heb je uiteindelijk niet gewonnen? T/m 31 december krijg je met de kortingscode ‘postfabriek’ maar liefst 20% korting op de ansichtkaarten die Marijke verkoopt! Je vindt ze hier.

Succes!
Liefs,
Kim

PS de winactie is gesloten en de prachtige pakketten zijn gewonnen door Mirjam, Cindy en Joska!