Tags

, , , ,

briefopener

Hema briefopener

Al jaren zoek ik naar een briefopener naar mijn smaak en zin. Wat lastig blijkt te zijn want hoewel er heel veel soorten briefopeners zijn heb ik altijd wel iets wat ik er niet mooi aan vind: ‘Te druk, te duur, te lelijk, te goud, te plastic…’ Ik verkies hout boven metaal maar de houten briefopeners die ik tegenkom zijn niet mijn smaak. Zo verkoopt Dille & Kamille een simpele houten voor maar 95 cent maar als dochter van een antiek restaurateur houd ik niet van beuken. De enige briefopeners die ik echt mooi vind zijn de zilveren smalle briefopeners met een subtiel werkje maar daar hangt dan weer een prijskaartje aan.

hema briefopener

Afgelopen maandag liep ik in het dorp en ondanks dat ik helemaal niks van Hema nodig had zei mijn gevoel dat ik even een rondje moest lopen. Blij verrast was ik dan ook toen ik daar een briefopener naar mijn zin zag liggen! Hoewel ik normaal niet snel voor metaal val, vind ik deze briefopener een leuk design hebben. Misschien wel door het liniaaltje er op wat ik vaak gebruik om te kijken welke maat wenskaartzakjes ik voor een kaart nodig heb. Het schroefgaatje om hem op te hangen vind ik leuk en het allerleukste… hij kost maar €2,50! De briefopener weegt maar liefst 72 gram en is van metaal gemaakt waardoor hij heel degelijk voelt en oogt!

Hema briefopener DSC_3640 Hema briefopener

Ondanks dat de briefopener nieuw is is het Hema assortiment is hij in de webwinkel al uitverkocht. Ik vermoed dat de voorraad wel wordt aangevuld maar tot die tijd kan je bij het Hemafiliaal bij jou in de buurt kijken. Via de mobiele website krijg je wel de optie om te zien of de briefopener bij jou op voorraad is.

Hema briefopener

Gebruik jij een briefopener? En wat voor één heb je er of staat er op je verlanglijstje?

Liefs, Ruchama