Tags

, , , , , , , ,

Pickwick Even Verwennen

Even verwennen: zwarte thee met kaneel en blauwe bes

We werden al door verschillende lezers getipt over deze nieuwste theetjes van Pickwick: Pickwick Even. Deze reeks theeën bestaat uit vier verschillende soorten. Elke soort past bij een specifiek moment. Even bijkomen, Even verwennen, Even opwarmen en Even opfleuren helpen je het gevoel bij deze momenten te versterken. De namen op de doosjes en apart verpakte zakjes erin geven aan bij welke momenten de smaakjes passen. En dat maakt van deze kleurrijke theezakjes ook een fijn extraatje om met een kaartje mee te sturen.

Op de foto hierboven kan je de zakjes van Even verwennen zien. Deze zwarte thee met kaneel en blauwe bes is er om je even te verwennen met een momentje voor jezelf. Zet een grote kop thee voordat je een brief gaat schrijven en stuur ook een zakje mee voor je postvriendin.

Even opfleuren

Pickwick Even Opfleuren

Even opfleuren: mix van groene thee met rozenblaadjes en framboos

Voor de momenten dat je jezelf of je postvriendin wilt opfleuren, is er nu deze vrolijke mix van groene thee met rozenblaadjes en framboos. Daar word je weer helemaal blij van.

Even bijkomen

Pickwick Even Bijkomen

Even bijkomen: groene thee met citrus en munt

Heb je een druk programma? Dan is het goed om jezelf tussendoor een pauze te gunnen. Speciaal voor die momenten heeft Pickwick deze verfrissende groene thee met citrus en munt om weer helemaal tot jezelf te komen. Komt er een stressvolle periode aan voor je postvriendin? Verras haar met een kaartje en stuur haar een zakje van deze theesoort mee zodat ze even kan bijkomen!

Even opwarmen

Pickwick Even Opwarmen

Even opwarmen: rooibos thee met kaneel en gember

Met de herfst op komst verlangen we steeds vaker naar een kopje thee om je even aan op te warmen. Speciaal voor die momenten is er nu deze kruidige rooibos thee met kaneel en gember om je van top tot teen te verwarmen.

Pickwick even…

In elk doosje zitten 10 apart verpakte theezakjes. Je kan ze bij verschillende supermarkten kopen vanaf € 0,94. De prijs verschilt per verkooppunt. Even verwennen, Even opwarmen en Even bijkomen zijn deze week (t/m zondag) een bonusaanbieding bij Albert Heijn. Elke tweede pakje voor de halve prijs. Even opfleuren zit niet in het assortiment bij Albert Heijn, maar die kan je bij Jumbo vinden.

Welk theetje uit deze reeks zou jij kiezen? En waarom?

Lieve groetjes,

Nienke