Tags

, , , , ,

clipperhappymondays

De nieuwe Limited Edition van Clipper: Happy Mondays

Op deze Happy Monday beginnen we weer met het plaatsen van verse blogjes. In onze vakantieweken hebben we alle drie genoten van het buiten zijn, van alles beleefd en inspiratie opgeslurpt. Met de herfst in aantocht zoeken we onze postkamers weer op om bundeltjes aandacht te knutselen en lange brieven te schrijven: heerlijk! Natuurlijk delen we onze bevindingen weer graag met jullie.

Clipper Limited Edition: Happy Mondays

Sommige theesoorten van Clipper liggen maar tijdelijk in de winkel: Limited Editions. Wie ons op Facebook volgt, had het misschien al gezien. De nieuwste Limited Edition heet Happy Mondays en is nu te koop bij Albert Heijn. Het doosje en de apart verpakte theezakjes erin zijn weer ware kunstwerkjes om te zien. En dat maakt van deze bijzondere theezakjes een leuk kleinigheidje om mee te sturen in een poststuk!

clipperbijah

Happy Mondays is nu te koop bij Albert Heijn!

Happy Mondays is een melange met citroen, gember en zwarte peper. Een doosje met daarin 20 losse zakjes kost €2,79. Wil je de andere theezakjes van Clipper ook bewonderen? In de maand juli maakte ik een handig overzicht van allerlei bijzondere theeverpakkingen. In dat blogje kan je meer lezen over deze thee en een heleboel foto’s bekijken. Ook heeft Clipper een hele gezellige website en een Facebook-pagina die je kan volgen om op de hoogte te blijven.

Heb jij deze thee al geproefd? We zouden het leuk vinden als je een reactie achterlaat en ons erover vertelt! Happy Monday en tot alle volgende blogjes!

Lieve groetjes,

Nienke