Tags

, , , , , ,

Organic Vanilla Rose Tea

HEMA Organic Vanilla Rose Tea

Als postliefhebber kijk ik vaak met een andere blik naar spulletjes. Ruchama, Kim en ik noemen het liefkozend met post-ogen kijken. Ik moet me in wachtkamers inhouden om niet automatisch mooie bladzijdes uit tijdschriften te scheuren. En zie in allerlei verpakkingen en materialen mogelijkheden voor een poststuk. Ik kijk ook met post-ogen rond in supermarkten, reformwinkels en drogisten op zoek naar speciale theetjes. Zelfs als mijn theekisten thuis uitpuilen, kijk ik toch even in het thee-schap. Is er een nieuwe soort? Dan ben ik meteen zo vreselijk nieuwsgierig naar de zakjes ín het doosje. En hoe zou die nieuwe thee smaken?

Toen ik een paar weken geleden een zakje Organic Tea van HEMA in een poststuk van Lonneke vond, was ik erg verrast. Thee bij HEMA? Daar had ik nog nooit gekeken! Je snapt natuurlijk dat ik daarna gauw naar HEMA ben gefietst, hihi. Daar vond ik acht verschillende soorten. Allemaal verpakt in zwarte doosjes met een felgekleurde zijkant. Ook de theezakjes in de doosjes zijn zwart met felgekleurde accenten. En dat maakt deze zakjes anders dan alle andere theesoorten die ik tot nu toe ken. Ze vallen daardoor heel erg op!

Op de foto hierboven kan je de Vanilla Rose Tea zien. Dit is een gearomatiseerde biologische fairtrade zwarte thee met rozenblaadjes en vanille.

hemaorganictea

Organic Tea van HEMA

Organic Lemon Ginger Green Tea

hemaorganicginger

HEMA Organic Lemon Ginger Green Tea

hemaorganicgingerzomaar

HEMA Organic Lemon Ginger Green Tea

Dit is een biologische fairtrade kruidenmelange met groene thee, citroen en gember.

Organic Starmix Infusion

hemaorganicstarmix

HEMA Organic Starmix Infusion

Deze Biologische kruidenthee is een mix van munt, venkel, zoethout en steranijs.

Alle theesoorten uit deze lijn van HEMA hebben een fairtrade keurmerk, zijn vrij van kunstmatige toevoegingen en gemaakt met producten van biologische oorsprong. Naast de soorten waarvan ik de losse zakjes heb gefotografeerd, kan je bij HEMA ook nog Earl Grey, Kamille, Groene thee met cranberry, Groene thee met jasmijn en rooibos thee met sinaasappel vinden.

Had jij deze thee al ontdekt? En wat vind je van de zwarte zakjes? We zouden het leuk vinden als je je mening in een reactie achterlaat!

Lieve groetjes,

Nienke