Tags

, , ,

Dierendag 2015

Alle uitgaande post voor dierendag 2015

De afgelopen weken ben ik (Ruchama) zo druk geweest met inpakken van mijn (post)spullen en klussen in mijn nieuwe huisje (op de Poststraat!!) dat mijn hoofd niet eens naar post maken stond. Tot ik de foto’s terugzag van alle post die ik vorig jaar voor dierendag maakte… Ik besloot alle lieve huisdieren van postvriendinnen wat liefs & lekkers te sturen. Wat nogal een werk was want ik dacht aan steeds meer lieve huisdieren hihi. Toch was het geweldig om te doen. Niet alleen om zo lekker te knutselen maar vooral door alle lieve en leuke reacties! Wat maakte dat ik midden in mijn verhuizing ineens met enorme postkriebels zit waar ik helemaal niks mee kan haha.

Vandaag zet ik dus mijn logje van vorig jaar weer even in de spotlight. Zo kan je je inspiratie halen uit de foto’s van vorig jaar en hopelijk kunnen jullie dan deze dierendag toch wat lieve huisdieren blij maken! Om te beginnen maar wat foto’s die ik vorig jaar niet in het logje kon plaatsen:

Teckels

Post voor de teckelzusjes Jip en Jet

Huisdieren

Post voor de huisdieren van Emma

Mopshondje

Voor de pug liefhebber!

Cavelier

Post voor Romy!

 

Mocht je nieuwsgierig zijn geworden naar de rest van de post en welk materiaal + snoepjes ik heb gebruikt, lees dan dit logje. Als je je huisdier echt wilt verwennen kan je een leuk verrassingspakket kopen bij Snuffelbox. Speciaal voor Dierendag hebben ze verschillende boxen (op maat van de hond afgestemd) samengesteld en krijg je de box op dierendag thuisbezorgd. Ook Hallmark speelt leuk in op dierendag en heeft een hele pagina vol kaarten voor en met dieren!

Mocht je geen huisdier hebben om te verwennen, denk dan aan alle dieren die in het asiel zitten. In plaats van je eigen huisdier te verwennen kan je ook wat voor de asieldieren kopen of doneren!

Verder ben ik heel benieuwd of ook jij huisdieren post stuurt? Deel vooral je foto’s en inspiratie met ons! Dit kan in de reacties maar ook via onze Facebook pagina of op Instagram onder de #postfabriek tag.

En dan nu nog even alle blije huisdieren na het krijgen van de post!

Blije huisdieren

Blije huisdieren!

Veel plezier met post maken en liefs, Ruchama

PS. Zelfs Lupa mist de postronde van dit jaar want ze loopt en al die lekkere koekjes op het bureau én een extra wandeling naar de brievenbus mis 😉

Tas vol huisdierenpost

Tas vol hiisdierenpost