Tags

, ,

En ook dit logje stond al sinds juli te. verstoffen! Morgen komt het logje online wat ik éigenlijk dit weekend online wilde zetten, als vervolg op deze twee logjes. Morgen lees je dus meer over hoe het nu met mij en het post maken gaat.

Aardbeienpost

Aardbeienpost voor Anneloes

Ook voor Anneloes maakte ik post om haar te bedanken voor de dino-plaatjes (ja, ik spaarde fanatiek!) en ging voor de vrolijke aardbeitjes. De verschillende printjes aardbeienpapier komen uit een 30×30 papierblok van Flying Tiger. Ik kocht hem vorige zomer maar Flying Tiger heeft regelmatig leuke papierblokken of papiersets. Ook verkopen ze twee dubbele kaarten voor maar €1,- waar de aardbeienkaart ook tussen stond.

Met dit leuke papier heb je dus al snel een leuke themapost. De envelop maakte ik op mijn favoriete manier en voor Anneloes pakte ik een leuk Flamingo potlood in. Voor haar hondje Rakker stuurde ik wat overheerlijke gedraaide kalfsblaasjes mee 😉 Als je weet dat je postvriendin een huisdier heeft, denk er dan aan om eens wat leuk voor de hond, kat of het konijn mee te sturen! In deze logjes laat ik zien wat voor post ik naar huisdieren heb verstuurd.

aardbeienpapier

Verschillende aardbeienpapiertjes

Liefs, Ruchama