Tags

, , ,

Ben je al eens in Middelburg geweest? Zo niet; absoluut de moeite waard om eens een dagje te doen. Het gezellige en historische stadscentrum is sfeervol en stikt van de gezellige winkeltjes. Onze favoriete winkel in Middelburg is absoluut Lievelings aan de Londensekaai 1. Je vindt bij Lievelings van alles op het gebied van stationery, maar ook allerlei andere cadeautjes voor jong en oud, man en vrouw. Kijk nou zelf op de foto hieronder! Wie wil er nou NIET even rondsnuffelen tussen al dit leuks?

Bij Lievelings vindt je voor iedereen een leuk cadeautje

Bij Lievelings vindt je voor iedereen een leuk cadeautje

Lievelings is de winkel van Judith en Emma en dit jaar hebben zij weer een heel leuk winpakket voor jullie samengesteld. Het is een pakket vol leuks van het geweldige Krantenkapper ter waarde van €35,-. En dat pakket geven ze niet één maar twéé keer weg!

Win een pakket vol Krantenkapper leuks beschikbaar gesteld door Lievelings!

Win dit pakket vol Krantenkapper leuks beschikbaar gesteld door Lievelings!

Hoe doe je mee?

1. Laat in een reactie weten wat jóuw favoriete product is uit de Lievelings webshop, vul bij je reactie een geldig mailadres in (alleen voor ons zichtbaar) zodat we contact met je kunnen opnemen als je wint.
2. Wil je een éxtra winkans verdienen? Like Lievelings én de Postfabriek dan op facebook. Vermeld in je reactie dat je dit hebt gedaan en verdien een extra kans op de winst!

Op 20 december trekken we twee winnaars!

edit: deze win-actie is nu gesloten. De pakketten zijn gewonnen door Wendy en Ilonka!

Veel plezier met snuffelen in de webshop!

Liefs,
Kim