Tags

, , , , , , ,

clipperwit

Witte thee van Clipper

Had je deze nieuwe thee al gespot? De witte thee van Clipper is een lichte verfijnde thee, gemaakt van de knoppen en jonge blaadjes van de Chinese theestruik. Naast de ‘gewone’ witte thee heb je ook witte thee met een heerlijke citroensmaak en witte thee met de zachte romige smaak van vanille. De theezakjes van deze drie smaken zijn apart verpakt in een mooi papiertje. Dat maakt van deze theetjes een leuk kleinigheidje om mee te sturen met een poststuk. De draken die je op de doosjes van de witte thee van Clipper ziet, staan ook op de zakjes. Op de foto hierboven kan je het zakje van de ‘gewone’ witte thee zien. De verpakking van elke smaak ziet er een beetje anders uit. De draken erop hebben ieder een andere kleur. En de details, zoals de bloesems, verschillen ook.

clipperwitvanille

Witte thee met vanille

clipperwitcitroen

Witte thee met citroen

In dit korte animatiefilmpje kan je ook de doosjes van deze nieuwe soorten bewonderen.

In ieder doosje zitten 20 apart verpakte theezakjes. Je kan ze vinden bij Albert Heijn en één doosje kost € 2,79.

Win-actie

theepakketje

In 2016 heb ik meerdere blogs geschreven over theezakjes. Je kan ze terugvinden onder de categorie mooie theezakjes. Steeds meer theemerken stoppen veel liefde in de verpakking van hun producten. De doosjes én de apart verpakte theezakjes zijn een feestje om te zien. Helaas kan je aan de buitenkant van het doosje niet zien hoe de zakjes binnenin eruit zien. Omdat ik bijzondere theezakjes graag mee stuur in mijn poststukken ben ik daar juist zo benieuwd naar! Meestal kan ik mijn nieuwsgierigheid niet lang bedwingen. Als ik nieuwe theesoorten in de winkel zie staan, koop ik er vaak één om de zakjes te kunnen bewonderen. Zo heb ik in het afgelopen jaar een heleboel verschillende soorten verzameld. Van elke soort uit mijn verzameling heb ik nu 1 zakje in een brievenbusdoosje gestopt. Dit pakketje vol thee wil ik graag naar één van onze lezers sturen.

Ben jij ook een post- én theeliefhebber en wil je dit pakketje graag winnen? Laat dan in een reactie weten welke theezakjes jij het állermooist vindt en waarom. Je kan tot en met woensdag 21 december reageren. Donderdag 22 december laat ik weten naar wie ik dit brievenbuspakketje stuur. 

Edit: deze win-actie is gesloten. Anicka heeft het pakketje gewonnen!

Lieve groetjes,

Nienke