Tags

, , , ,

Kaartenlijn van Cardcetera

Kaartenlijn van Cardcetera

Wanneer mijn collega’s en ik op zoek zijn naar een bepaald thema postkaart kijken we eerst even in de online kaartenwinkel van Astrid. In Cardcetera heeft ze namelijk een enorm aanbod met kaarten van verschillende merken en in diverse thema’s. Ook ontwerpt ze eens in de zoveel tijd een eigen kaartenlijn.

Dit najaar heeft Astrid een mooie kaartenlijn met quotes ontworpen. Wat ik zo fijn vind aan kaarten met mooie quotes is dat je ze voor zoveel momenten en mensen kan gebruiken. Je kan zo goed de kaart passend bij de persoon en de situatie uitzoeken! Ik heb dan ook standaard een stapeltje postkaarten met quotes in mijn kaartenrek staan. Het geluk wil dat ik van de week een lief pakketje van Astrid ontving met daarin een aantal van haar kaarten met quotes. Hierdoor kon ik ze zelf in mijn handen houden en zag een stevige glanskaart met mooi ontwerp! Hieronder zie je een aantal van de in totaal 16 ontwerpen. Ze kosten €0,90 (nu in de aanbieding zelfs maar €0,70!) per stuk maar zijn ook in een set van 10 voor €6,75 te koop. De set is voorverpakt dus laat je verrassen welke kaarten je krijgt!

kaart met quote

cardcetera-img_0149-lr cardcetera-img_0159-lrcardcetera-img_0175-lr cardcetera-img_0194-lrWinactie + gratis verzenden

Astrid van Cardcetera geeft met liefde twee setjes kaarten weg. Kerst draait natuurlijk om de aandacht voor elkaar en daarom krijgen niet twee vreemden een setje maar zijn de setjes voor jou en voor de vriendin/buurman/moeder die jij het andere setje gunt! Hoe je kans kan maken?

Vertel in een reactie wie jij een set van deze kaarten gunt. Win je? Dan krijgt niet alleen diegene maar ook jij een kaartenset opgestuurd! Let er op dat je een geldig e-mailadres invult (wat alleen voor ons achter de schermen zichtbaar is) zodat wij je kunnen bereiken. Je kan mee doen tot en met 24 december. Eerste kerstdag krijgt de winnaar een mailtje.

De winactie is gesloten en door Myrthe Vis gewonnen. Je bestelling boven de 20,- wordt nog wel gratis verzonden!

Naast de win-actie verstuurt Astrid ook nog eens alle bestellingen boven de €20,- gratis! Je hoeft hier verder niks voor te doen behalve je bestelling voor 31 december 2016 te plaatsen. 

Wil je op de hoogte blijven van Cardcetera en Astrid haar mooie kaarten? Je kan haar volgen op Facebook en Instagram!

cardcetera-img_0201-lr

Liefs, Ruchama