Tags

,

De laatste keer dat we een blog als deze schreven is al bijna een jaar geleden. Maar, omdat we vaak op Facebook dingen delen en niet iedereen Facebook heeft of vaak genoeg kan kijken, willen we toch de leukste en meest bijzondere facebook-posts van het afgelopen jaar met jullie delen!

Een brief aan Obama

Het lijkt wel een leven geleden dat Barack Obama nog president was van de Verenigde Staten, net als dat we allemaal geconfronteerd werden met de foto van het dode jongetje op het strand, overleden tijdens de boottocht om te vluchten voor de oorlog in zijn land. Inmiddels heeft Trump het roer overgenomen, en stappen er nog altijd vluchtelingen in bootjes. Een jongetje van pas 6 jaar oud schreef destijds een brief aan president Obama.

Een open brief om te bedanken

Soms is het krachtiger om je brief niet alleen te laten lezen aan de mensen voor wie hij bestemd is, maar om hem toegankelijk te maken aan iedereen. Deze man deed dat, omdat hij de dokters van zijn vrouw wilde bedanken en iedereen dat mocht weten.

Kim schreef ook al eens een blog over bedank-post!

Postzegels te duur? Schrijf je brief op borden!

Soms is het fijn om gewoon even blij te worden ergens van. Adam schreef een aantal belangrijke personen in zijn leven een brief. Hij deed dit echter niet op papier, maar op borden die hij ze persoonlijk kwam laten zien. Moet je zien hoe het binnen komt, prachtig toch?

De brief als tijdmachine

We hebben al vaker gezegd dat je met brieven schrijven ook een stukje geschiedenis schrijft en soms is dat heel letterlijk. Als cadeau voor de eerste verjaardag van haar dochter, vroeg Suzy iedereen in de familie om haar dochter een brief te schrijven. Op haar achttiende verjaardag mocht Abby de doos vol brieven eindelijk openen.

Mom Says Never To Open This Box. 18 Years Later, There’s A Note From Grandpa Inside

Typemachine als muziekinstrument

Wij gebruiken typemachines natuurlijk vooral om brieven te schrijven, maar wist je dat hij ook als muziekinstrument kan dienen?

Een liefdebrief van Johnny Cash

Een foto die eigenlijk geen begeleidende tekst nodig heeft, lees zelf maar:

Facebook-live videos

We hebben in het afgelopen jaar ook meermaals een live-video gemaakt op Facebook. Sommigen zijn niet meer relevant, maar een aantal van Nienke zijn érg de moeite waard om terug te kijken!

Hergebruik van oude tijdschriften deel 1:

Hergebruikt van oude tijdschriften deel 2:

Post in luciferdoosjes

Weer zo’n filmpje waar je gewoon blij van wordt als je er naar kijkt <3

Postbode: levensgevaarlijk beroep

Vraag jij je de laatste tijd af waarom je nooit meer post krijgt? En heb je een kat? Dit filmpje verklaart misschien een hoop!

Aangezien dit nog maar de facebook-posts waren tot januari dit jaar, volgt er binnenkort nog meer!

Sluit ik voor nu deze blog af met deze fijne foto.

Liefs,
Kim