Tags

, , ,

Allereerst wensen we jullie natuurlijk allemaal een prachtig 2018! Wij gaan weer met frisse moed van start. We hebben de adventskalender afgerond, waarin inmiddels alle win-acties zijn gesloten, alle mailtjes zijn beantwoord en alle reacties aandachtig zijn gelezen. Verder hebben we allemaal weer een vakantie vol (be)leven gehad, wat vooral dient als een hele lading inspiratie voor een nieuw blog-jaar.

We beginnen echter niet met een bericht van onszelf, maar met een intrigerende oproep om een bijdrage te leveren aan een heus theaterstuk! Lees hieronder wat de bedoeling is en hoe jij tot inspiratie kan verworden.

Brievenschrijvers gezocht!

De theatervoorstelling this is my letter to the world, that never wrote to me zoekt brievenschrijvers!

 “Je kent mij niet, en terwijl ik dit schrijf ken ik mezelf ook niet helemaal.” – David Grossman

We spreken het volgende af:
We schrijven maximaal tien brieven. Daarna nooit meer. 
We zullen elkaar nooit ontmoeten.
We hebben een radicaal eerlijke relatie, we liegen niet.

Anouk van Kolfschoten en Lola Bogaert schrijven brieven naar onbekenden en wachten op reactie. Ze willen weten hoe het is om een relatie te hebben die louter op papier bestaat. Ze willen fantaseren over degene waarmee ze corresponderen. Ze willen dromen. Ze willen uitkijken naar de postbode. Ze willen wachten. Wachten op woorden van een onbekende. Ze willen ervaren hoe het voelt om de tijd te laten verstrijken. Ze willen verlangen. Verlangen naar contact. Een reactie.

De brieven vormen het materiaal voor de voorstelling die na de zomer van 2018 in première zal gaan op Festival MoMeNT in Tongeren en daarna tourt door België en Nederland. Wil jij meeschrijven aan dit project? Meld je dan aan via: schrijfeenbriefnaarons@gmail.com

Partners: Festival MoMeNT en VIA ZUID

——-

Wat denk je? Doe jij mee?

Liefs,
Kim