Tags

, , , ,

Het is alweer bijna tijd voor Valentijnsdag, een dag die wisselende gevoelens oproept. De één vindt het een heerlijke dag, plant hem vol met romantische activiteiten en kijkt er weken naar uit en de ander vindt het een commerciële onzin-dag en laat hem ongemerkt voorbij gaan. Wij zitten daar ergens tussenin. De behoefte om onze geliefdes te verrassen met een diner bij kaarslicht, zelfgebakken koekjes in hartjesvorm of een sexy boxershort, hebben we niet. Wat we wél leuk vinden, hoe kan het ook anders, is om sommige mensen om ons heen een kaartje te sturen! Maar dan niet zomaar een kaartje natuurlijk (en met een béétje geluk mogen we onze kaarten weer frankeren met een kus?).

Wil je ook wel eens iets anders versturen dan de standaard wenskaart uit de kantoorboekhandel? Bekijk dan deze blog vol met fantastische kaarten, allemaal ontworpen én verkocht door ondernemende vrouwen uit Nederland, en maak je keuze!

De leukste teksten bij paperstudio by Wingerien

Altijd heb ik zelf natuurlijk ook een favoriet en dit keer zijn dat de #cyniccards van Paperstudio by Wingerien. Ik vind de teksten echt hilarisch en ze sluiten ontzéttend goed aan bij mijn gevoel rondom Valentijnsdag. Ik heb ze zelf natuurlijk gelijk besteld en kan niet wachten op meer werk van Wingerien! Deze kaarten bestel je nu nog per mail (stuur een mailtje naar hallo@wingerien.com) en kosten inclusief verzenden per stuk €4,95 en per set van drie €9,95. Maar, er is een webshop in de maak en daarin komen kaarten voor nog veel meer gelegenheden dan valentijnsdag! Kan niet wachten! Op de hoogte blijven of de teksten van alle kaarten lezen? Volg Wingerien op Instagram!

Valentijnskaarten van Wingerien

#cyniccards van Paperstudio by Wingerien

Gratis printable van Lotte Drouen

Geen cent te makken deze 14 februari? Bij Lotte Drouen print je deze kleurrijke lovebirds gratis en voor niks uit in, daar de afbeelding op te slaan is in hoge resolutie én je toestemming hebt hem te gebruiken. Ik vind ze prachtig!

Gratis printable van Lotte Drouen

Gratis printable van Lotte Drouen

popup kaart van Studio Githa

Als je hart uitpuilt van liefde, kun je dit nu uitstekend laten zien met deze DIY popup card van Studio Githa. Met behulp van de instructie, een schaar en een drupje lijm zet je de kaart zelf in elkaar. Je koopt hem voor €4,95! En let op, hij is er in een beperkte oplage dus wees er snel bij want op is op!

Popup card van Studio Githa

Popup card van Studio Githa

Deel een complimentje uit met Anne-Loes

Natuurlijk is valentijnsdag ook een uitstekende dag om je geliefden een complimentje te geven, waar dit schattige kaartje van Anne-Loes ook heel geschikt voor is! Je kunt kiezen tussen een roze of een witte en betaalt €1,50 per ansichtkaart.

Het regent hartjes bij Anne-Loes

Het regent hartjes bij Anne-Loes

Verliefde dieren bij Studiosarie

Ik HOU van de stijl van Sarie en sinds ik haar shop ontdekte, ga ik er regelmatig even kijken om me te verlekkeren bij de combinatie van de intense kleuren met het strakke lijngebruik. Sarie brengt met haar ontwerpen de magie in de wereld tot leven en mag hier dus ook niet ontbreken. Stel je voor? Iemand van wie jij heel veel houdt die deze prachtige kaart mag ontvangen en ergens op kan hangen, wat een cadeautje! Je bestelt hem vanaf €2,50.

Magische vossen van StudioSarie

Magische vossen van StudioSarie

Gezellig met Ploff!

Wil je graag je vriendinnen verrassen met een kaartje op valentijnsdag, dan zijn de wat neutralere kaartjes van Ploff! super geschikt. In één klap nodig je iemand uit voor een kop thee, geef je een ander een bereknuffel en laat je de derde weten hoe blij je met haar bent! Voor een gezellige valentijn koop je deze set van drie kaarten voor €3,95!

Gezellige kaarten van Ploff!

Gezellige kaarten van Ploff!

Be Mine met Dreamkey Design

In de webshop van Nienke van Dreamkey kan ik me altijd heerlijk verlekkeren aan al het moois. De producten zijn recht door zee, clean en toch elegant, sierlijk en met een vleugje luxe. Het is helemaal mijn smaak! Ik kan het dus niet laten de shop elke keer weer even te noemen en omdat Nienke ook zélf producten ontwerpt, hoort ze in dit blogje helemaal thuis. Dus wil je met Valentijnsdag nou tóch je geheime liefde vragen of er meer in zit, stuur dan dit kaartje van Dreamkey! €1,95 om iemand verkering te vragen, geen geld toch? 😉

 

Be Mine met Dreamkey Design

Be Mine met Dreamkey Design

Stuur een anoniem kaartje via Your Secret Friend

Via Your Secret Friend kun je iemand anoniem een kaartje sturen, perfect natuurlijk met Valentijn! In het bestelformulier geef je aan welke boodschap er op het kaartje geschreven moet worden, het team maakt het voor je in orde en doet het kaartje voor je op de post! Het kaartje kost €1,95.

Anoniem een kaartje sturen met Yoursecretfriend

Anoniem een kaartje sturen met Your Secret Friend

hartjes van Sweet & Mellow

Ook Sweet & Mellow heeft weer een leuke valentijnskaart, geschikt voor de persoon die houdt van een wat stoerdere  stijl. De kaart is handgedrukt op eco-vriendelijk papier en wordt geleverd met een bruine enveloppe. Voor €3,- is hij van jou!

Valentijnskaart van Sweet & Mellow

Valentijnskaart van Sweet & Mellow

Knuffelen in een enveloppe met Jetitflow

Bij Jetitflow kun je het zachte gevoel van een knuffel aan iemand opsturen in een enveloppe en dat met ook nog een hele lading hartjesconfetti! Deze special bestel je alleen in januari en februari en kost €4,95 inclusief kraft enveloppe.

Een knuffel in een enveloppe van Jetitflow

Een knuffel in een enveloppe van Jetitflow

Het regent liefde bij lieverdeliefste

“Je krijgt de kaarten in een transparante envelop gevuld met confetti!” Ik denk, ik open even met deze zin van de website van lieverdeliefste, want ik word er direct blij van. Voor €7,00 kun je twee kleine en één grote kaart naar keuze bestellen. De kaartjes zijn zoet, met rijmende gedichtjes en vrolijke illustraties.

Een lief kaartje van lieverdeliefste

Een lief kaartje van lieverdeliefste

Je liefde laten groeien bij bonte Raaf

Ze zijn altijd weer leuk, de kaartjes gedrukt op groeipapier zodat je ze kunt planten. Bij Bonte Raaf bestel je voor €2,50 een valentijnskaart met de tekst “wanna grow old with me?” gedrukt op groeipapier! Leuk voor je lief om samen in de tuin te planten!

Kaart op groeipapier van Bonte Raaf

Kaart op groeipapier van Bonte Raaf

Zwart wit van Zelvepost

Hou je van zwartwitkaartjes met pakkende teksten? Dan kun jij je hart ophalen bij Zelvepost! Een ruime collectie van kaartjes in zwart wit met pakkende teksten, ontworpen door iemand die net zo van post houdt als wij zelf. De kaarten zijn al te koop vanaf €1,- per stuk!

Pakkende teksten van Zelvepost

Pakkende teksten van Zelvepost

Zwoele kaartjes van Katinka Feijs

Voor de zoete romanticus verkoopt Katinka in haar Etsy en Tictail shop drie verschillende ansichtkaarten met teksten in de taal van de liefde: het Frans. Ook de achterkant van de kaart is mooi vormgegeven en bovendien wordt de kaart geleverd met een pastel roze enveloppe. Per stuk betaal je €2,20 en voor een setje van drie betaal je €6,-.

Valentijnskaarten van Katinka Feijs

Valentijnskaarten van Katinka Feijs

Een houten hart van Wood & Words

Heb je het even helemaal gehad met al dat papier? Ga dan eens voor een houten kaartje! Bij Wood & Words koop je voor €3,95 een houten hartje met kraft enveloppe. Het is wel voor de snelle beslissers onder ons, want gezien de levertijd van een week moet je niet te lang wachten met bestellen!

Houten hart van Wood & Words

Houten hart van Wood & Words

Valentijnskaart op een petit four bordje van Memory Artist

Last but not least nog een héél apart kaartje. We hebben al een aantal blogs geschreven over post in huis (zie hier en hier), iets wat met valentijnsdag de perfecte oplossing is als je degene met wie je samenwoont wil verrassen. Lisa van Memory Artist maakt speciale, persoonlijke bordjes met een lieve boodschap. Ze zijn met de hand beschilderd, 10x10cm en kosten €4,- per stuk (exclusief verzendkosten) en €10,- voor drie stuks (+ kosten pakketpost). Wil je zo’n bordje bestellen? Kijk dan op de facebookpagina van Memory Artist of stuur een mailtje naar lisa@memoryartist.nl ! Natuurlijk kun je een bordje ook bij iemand anders laten bezorgen. Of verras iemand met een  gevulde ballon met een lief berichtje erop (ook pakketpost!).

Valentijnsbordje van Memory Artist

Valentijnsbordje van Memory Artist

Succes met kiezen! 😉

Liefs,
Kim