Tags

, ,

Houd je hart erbij, dan klopt alles

Waarom Zinvol?

De rake teksten van Janneke en de praktische talenten van Marco smolten samen tot Zinvol en sindsdien hebben wij al vele Zinvol kaartjes op de bus gedaan. Er is altijd een tekst die precies juist is, maar toch nét een beetje anders dan anders. Zinvol is daarmee voor ons een voorbeeld in ondernemen vanuit je hart, iets doen om de wereld net een beetje mooier te maken en omdat je voelt, in je diepste binnenste, dat het klopt. In het contact met Janneke en Marco door de jaren heen is die warmte en openheid altijd weer voelbaar én lijken de berichtjes ook altijd precies op het juiste moment over en weer te gaan.

Aanbieding voor de Postfabriek!

Zinvol hoort voor ons echt thuis in deze adventskalender en dat vonden zij gelukkig ook. We hebben daarom een hele speciale aanbieding, alléén voor lezers van de Postfabriek!Je kunt namelijk met dikke korting en gratis verzending de geweldige Zinvol agenda bestellen met 10 postkaarten en acht cadeaukaartjes. Voor €25 euro is de set van jou, dat is een korting van maar liefst €12,50! Je bestelt de set via deze link: www.zinvol.nu/postfabriek Zo kun je jouw hele jaar of dat van een ander als je het weggeeft een beetje extra zin geven! (Je kunt de set bestellen t/m 31 december 2018)

Lezers van de Postfabriek bestellen dit pakket met grote korting!

Knus Zusje

Knus Zusje

Na de fijne ervaringen met Zinvol, is Janneke nog een nieuwe avontuur begonnen samen met haar zus. Ze hebben een echte winkel geopend in Dongen genaamd Knus Zusje! Je vindt er naast Zinvol producten ook kleding, meubeltjes, vintage, accessoires en nog veel meer. Janneke en haar zus verkopen alleen dat waar hun hart sneller van gaat kloppen. Daarnaast worden er ook regelmatig workshops georganiseerd in de winkel! Voor het laatste nieuws hou je de Facebook pagina in de gaten. Wij gaan zeker een keertje langs, al is het maar om Janneke eens in het echt een hand te kunnen geven. Wat zeg ik, een hand? Dat wordt gewoon een knuffel, denk ik. Hoe dan ook, het bezoekadres van de winkel is Hoge Ham 107 in Dongen!

Nou, vooruit, nog een laatste zinvol tekstje dan. Omdat ik deze zo mooi vind. Omdat ik zo zo zo vaak heel hard zoek en niks vind, maar al zoveel moois gevonden heb op momenten dat ik nergens naar zoek.

Veel planplezier in je nieuwe agenda! <3 Stuur je ons ook een Zinvol kaartje? 😉

Liefs,
Kim