Tags

, , , , , , , , , , ,

BIRI is een merk dat je wellicht beter kent dan je denkt. Als we door onze onverstuurde kaarten bladeren, blijken er meer kaartjes van BIRI tussen te zitten dan we dachten. BIRI is een merk dat allerlei mooie papierwaren en sieraden ontwerpt en verkoopt via ruim 1000 verkooppunten.

biri create to inovate

Op Instagram kwamen de BIRI boekjes voor bedrijven langs. Hierin staan o.a. de nieuwe collecties. Alleen al bij het zien van de voorkanten (die met de bloemetjes!) ging het kriebelen om daar mee aan te slag te gaan. Rosanne van BIRI was zo lief om ons alledrie de boekjes en nog veel meer leuks op te sturen! 

BIRI boekjes

opengevouwen BIRI boekjes

de foto’s zijn te vergroten om de printjes beter te zien

Kaarten collectie BIRI

Inpakpapier

BIRI ontwerpt oa prachtig inpakpapier van mooie kwaliteit, wat ook heel geschikt is om te gebruiken voor het maken van post.
biri everyday_1Door het boekje ‘Papier’ ontdekte Ruchama dat ze meer BIRI inpakpapier in huis had dan ze dacht. Eerder schreven we al blogjes over het knopen en typemachine papier, maar ook het leuke luchtballonnen papier en het mooie vlinder papier blijkt van BIRI te zijn!

Verschillende rollen inpakpapier van BIRI

Er zijn (van links naar rechts) 70 cm, 50 cm, 35 cm en 30 cm rollen inpakpapier

Kaartjes

BIRI ontwerpt ook ontzettend veel mooie kaartencollecties met wenskaarten en ansichtkaarten geschikt voor allerlei gelegenheden. We ontvingen een mooie verzameling.

BIRI kaarten

Kaarten uit verschillende BIRI lijnen

Zelf zijn we vooral verliefd op de wat serieuzere kaartjes uit de KIEK-lijn, zoals de origami hartjes en de typemachine.

biri kiek

Sieraden

Naast een mooie papierlijn heeft Biri ook een sieraden lijn, een onderdeel daarvan zijn deze sterrenbeeld kettinkjes en armbanden!

Sterrenbeeld sieraden van BIRI

Bij het zien van doosjes sloegen de postogen toe en dacht Ruchama gelijk ”Past ie door de brievenbus?” en inmiddels kunnen we redelijk op het oog zien of een doosje door de brievenbus (3,2 cm) past. Ruchama kon het dus niet laten deze stevige sieraaddoosjes te gebruiken voor een poststuk. Zorg er voor dat je het doosje goed dichtmaakt, mocht je het met de post verzenden. Je kan ze natuurlijk ook versieren en er een cadeautje in weggeven!

Sieradendoosje beplakt met inpakpapier van BIRI

Tip! De opdruk schijnt door het inpakpapier heen, plak er daarom eerst een wit papiertje op.

Ook de boekjes hebben wij natuurlijk gelijk gebruikt voor post. Met zoveel leuke plaatjes en printjes maak je al snel een kaartje of confetti van geponste figuurtjes. Zo maakte Ruchama de volgende dingen:

Hart ponsen van een plaatje Post gemaakt van de BIRI boekjes

Mochten de ontwerpen van BIRI je bekend voor komen van de HEMA kaarten, dan kan dat kloppen! BIRI ontwerpt ook kaartjes voor HEMA.

Helaas kunnen we niet aangeven waar je wat precies zou kunnen kopen, aangezien winkels zelf beslissen wat zij inkopen bij BIRI. Zo verkoopt de ene Bruna het typemachinepapier wel en de andere Bruna niet. Het is dus vooral een kwestie van je ogen open houden bij winkels die papierproducten en kaarten verkopen.

biri makes you smileWij zijn in elk geval fan van BIRI!

Liefs,
Ruchama, Nienke en Kim