Tags

, , , , , , ,

Sestra Zomerboek

Afgelopen week viel er bij ons alle drie een heel vrolijk ZOMER magazine in de brievenbus. We verheugden ons er al even op, want er staat een interview met de Postfabriek in! In het najaar benaderde Kris ons met de vraag of wij het leuk zouden vinden om mee te werken aan een interview en tutorial in een creatief blad: Ja!

Nog geen idee hebbend wat voor blad het precies was wisten we dat het goed zat, aangezien Kris voor heen het Robin Magazine maakte en we die stijl heel leuk vonden. Dat Kris het creatieve gedeelte op zich neemt in de Sestra magazines is goed terug te zien. De prachtige platen, de kleuren en alle creatieve details. Dat is dan ook onze eerste reactie bij het zien en doorbladeren van het vakantieboek – je wordt er blij van!

Sestra Zomerboek 2

Sestra is een platform voor Christenen die zoeken naar manieren om het geloof in hun dagelijkse leven te betrekken. Het ZOMER magazine heeft dan ook een Christelijke basis die je vooral terug ziet in een aantal artikelen. Er zijn een heleboel tijdschriften te verkrijgen die aandacht besteden aan spiritualiteit en bijvoorbeeld boeddhisme, Sestra laat zien dat ook een tijdschrift op Christelijke basis voor iedereen kan zijn en je een blij gevoel kan geven. Zelf zijn we niet gelovig, maar hebben we wel veel plezier beleefd aan het zomerboek! Het blad is leuk voor iedereen die van fijne, creatieve tijdschriften houdt. Zoals met ieder tijdschrift, sla je de artikelen die je minder aanspreken over. Er staat genoeg in om mee aan de slag te gaan, zoals alle mooie platen om post van te maken en de leuke tutorials (echt een heleboel leuke tutorials/ideeën om zelf uit te proberen!).

Sestra Zomerboek3 Sestra Zomerboek 4

Het thema van dit ZOMER magazine is craften en dat vind je terug door het hele tijdschrift! Onder het kopje ‘Creatieve Ondernemers’ staat de Postfabriek met een interview per post. We vinden het geven van een interview al leuk maar via de post was extra leuk. Kris stuurde ons de handgeschreven vragen op, deze beantwoordden wij op postkaartjes die we versierden in het reisthema en stuurden we terug in een atlas envelop!

Sestra Zomerboek5

In de tutorial benoemen we de kracht van het sturen van een kaartje en hoe je kaartjes heel simpel op kan leuken en personaliseren. Voor lezers van het zomerboek of mensen die al onze blogs over kaartjes eens door willen lezen, hebben we een aparte categorie aangemaakt genaamd Zomerboek waar al deze blogs nog eens zijn terug te vinden.

Sestra ZOMER boek2

Zoals je van een vakantieboek verwacht vind je in het 156 dikke ZOMER magazine naast vele verschillende artikelen vooral heel veel creatieve tutorials, winacties, portretten en projecten van creatieve mensen, raadsels, tekenlessen, verhalen en natuurlijk mooie platen en quotes.

Sestra ZOMER boek1 Sestra ZOMER boek3 Sestra ZOMER boek4 Sestra ZOMER boek5 Sestra ZOMER boek6 Sestra ZOMER boek7 Sestra ZOMER boek8 Sestra ZOMER boek10 Sestra ZOMER boek12 Sestra ZOMER boek13 Sestra ZOMER boek14

 

Sestra ZOMER boek

Na dit kijkje in het leuke ZOMER magazine krijg je toch vanzelf zin in om aan te schuiven bij deze gezellige picknick hier onder? Het echte vakantie gevoel, alle tijd voor jezelf, ontspannen en creatief bezig zijn. Wij krijgen in ieder geval al zin om aan de slag te gaan met de leuke projecten en de mooie platen in dit tijdschrift.

Sestra Zomerboek7

In samenwerking met Kris van ByKris.nl hebben we een leuke actie voor onze lezers – De eerste 20 bestellers van het Zomer boek krijgen een gratis setje (airmail) briefpapier, met hun bestelling meegestuurd!

image

Bestel dus snel hier je ZOMER magazine voor €8,95 en vermeld in het opmerkingenvlak ‘postfabriek’ om kans te maken op dit leuke setje briefpapier, door Kris zelf ontworpen! Vergeet niet bij de rest van de leuke spullen in Kris haar webwinkel te kijken, onder andere leuke craft pakketjes!

We zijn benieuwd of jij al bekend was met de Sestra magazines en wat je indruk er van is!

Liefs, Kim, Nienke en Ruchama