Tags

, ,

We mogen van PostpapierEnzo weer een héle leuke winactie voor jullie organiseren! Dit keer kregen wij alledrie het pakket wat jullie kunnen winnen zelf thuis gestuurd, zodat we er in het geheim los van elkaar mee konden knutselen. Zo willen we laten zien hoe iedereen van precies dezelfde spulletjes weer iets heel anders maakt en jij met jouw eigen stijl er dus ook weer een geheel eigen draai aan kunt geven.

Wat kun je winnen?

Winactie Postpapierenzo via Postfabriek.nl

Hoe doe je mee?

Het is dit keer heel simpel! Plaats een bestelling bij PostpapierEnzo en zet in het Opmerkingen veld “Ik doe mee aan de winactie via Postfabriek” en dan ding je mee naar het prachtige pakket! Je kunt mee doen t/m dinsdag 24 juni, op woensdag 25 juni maken we de winnaar bekend! En om het nóg leuker te maken om te bestellen, gebruik je de kortingscode 3xanders voor 15% korting! Geldig voor de duur van de winactie.

(shop)inspiratie

De komende week zullen wij alledrie een logje online zetten waarin we laten zien wat wij gemaakt hebben met het winpakket!

Ondertussen is het natuurlijk shoptijd bij Postpapierenzo! Zoals jullie vast nog wel weten is het één van onze favoriete webshops waar het heel moeilijk is om te kijken zonder ons winkelmandje vol te gooien! Kijk bijvoorbeeld eens naar de prachtige spullen van Cavallini & Co die Anita verkoopt, of het wat prijzigere maar fantastische merk Midori! Of koop er zo’n handige enveloppenmal. Heb je niet zo’n groot budget? Anita verkoopt ook een heleboel leuke spulletjes die helemaal niet zoveel hoeven te kosten, zoals deze kraft labels (€1,00), dit stationary setje (€2,95) of leuke stickervelletjes (€1,50). Kijk dus vooral eens rond, als postliefhebber zit er zéker iets voor je tussen!

Laat je vrienden en vriendinnen weten over de leuke winactie door hem te delen op social media!