Tags

, , , ,

Zoals aangekondigd: we zijn verhuisd! Vanaf vandaag kun je ons dus vinden op:

http://www.postfabriek.nl

De verhuizing betekent dat er nieuwe mogelijkheden zijn met de website die we de komende periode stap voor stap willen gaan uitbouwen. We hebben nog zoveel ideeën voor de Postfabriek en hopen die nu uit te kunnen gaan voeren! En het zal je niet ontgaan zijn, de nieuwe look van de website bovenin? Voor ons was de eerste stap om al onze plannen uit te voeren: een eigen logo! Daarom presenteren we met héél veel blijdschap en trots het logo van de Postfabriek!

logo Postfabriek

Ontwerp: Maria van Colourfulgreen.nl

En zo konden we eindelijk onze eigen visitekaartjes laten drukken én liet Ruchama nog een extraatje maken als verrassing voor Nienke en Kim.

 

Visitekaartjes

Een paar weekjes geleden was het dan eindelijk zo ver. De visitekaartjes vielen op de deurmat! Ruchama was de gelukkige ontvanger en zo lief om de kaartjes meteen door te sturen naar Kim en Nienke. En wat voelde het bijzonder om dan eindelijk een hele stapel échte visitekaartjes in handen te hebben!

Een héle stapel van onze eigen visitekaartjes <3

Een héle stapel van onze eigen visitekaartjes <3

Visitekaartjevoorenachter

Ruchama kocht een mooi mapje om de visitekaartjes in te bewaren

Ruchama kocht een mooi mapje om de visitekaartjes in te bewaren

We hebben er gekozen om bewust onze namen niet te vernoemen, zo willen we de kaartjes persoonlijk houden door onze naam en een eventueel handgeschreven boodschap te schrijven wanneer we het visitekaartje uit delen.

We hebben er bewust voor gekozen om onze namen niet op de kaartjes te laten drukken, zo willen we ze persoonlijk houden door onze naam en een eventueel handgeschreven boodschap te schrijven wanneer we het visitekaartje uit delen.

POSTZEGELS

Als verrassing voor Kim en Nienke heeft Ruchama gelijk drie velletjes postzegels met het logo besteld (via PostNL kun je je eigen, persoonlijke postzegel ontwerpen).
Opdebuszegels

De blijdschap in het ontvangen van de visitekaartjes was voor Nienke en Kim helemáál groot toen er pakjes op de deurmat vielen met daarop de mooie postzegels!

Closeupzegels

Voor ons is dit een grote stap waar we lang mee bezig zijn geweest! We zijn hier ontzettend blij mee en willen een aantal mensen ook heel erg bedanken:

Maria van Colourfulgreen voor het ontwerp van het logo.
Francesco van Mediakings voor het uitwerken van het ontwerp voor het visitekaartje.
Judith van Mediakings en Nekoneko voor alle meedenken, advies en hulp rondom het laten drukken.
Jerome van d-engine voor alle ondersteuning in het verhuizen van de website.

Allemaal ontzettend bedankt, zonder jullie waren wij als leken geen stap verder gekomen!

OVERIGE MEDEDELINGEN

Wat betreft de verhuizing hebben we nog een paar opmerkingen:
Naast een nieuw website-adres, hebben we ook een nieuw mailadres: info@postfabriek.nl (maar mailtjes naar het oude adres blijven ook gewoon bij ons aan komen!)
De oude website blijft voorlopig online, zodat eventueel opgeslagen linkjes nog blijven werken
Alle inhoud van de oude website is mee verhuisd naar de nieuwe website, je kunt dus nog steeds alle oude blogjes terug lezen

Het is voor ons best spannend of de hele verhuizing goed is gegaan. Mocht je iets tegen komen op de website wat niet goed werkt, dan horen we het heel graag zodat we er iets aan kunnen doen!

Voor nu is het voor ons dan tijd om verder te gaan met dat wat jullie gewend zijn: bloggen! En achter de schermen onze andere ideeën verder uit te werken, zodat we hopelijk gauw weer met leuk nieuws kunnen komen.

Veel liefs,
Nienke, Kim en Ruchama