Tags

, , , , , ,

Cup full of love van Etos

Cup full of love van Etos

Toen ik gisteren bij Etos was, viel me op dat ze er een uitgebreid assortiment thee hebben. Naast een paar van mijn favoriete merken zag ik ook kruidenthee van Etos’ eigen lijn staan. De prachtige doosjes maakten me nieuwsgierig. Hoe zouden de zakjes ín het doosje eruit zien? De tekst op één van de doosjes trok vooral mijn aandacht: Cup full of love. Die nam ik mee. Nog op de parkeerplaats bij het winkelcentrum maakte ik het doosje open. En kijk, ook de theezakjes zelf zijn prachtig verpakt. Daar word ik als postliefhebber heel erg blij van, want thee stuur ik graag mee!

Edit: het thee-assortiment van Etos is veranderd én de apart verpakte zakjes zijn helaas niet meer bedrukt zoals je op de foto hierboven ziet!

Kruidentheecollectie van Etos

De kruidentheecollectie van Etos bestaat uit 7 biologische theemelanges.

De kruidentheecollectie van Etos bestaat uit 7 biologische theemelanges.

Naast Love bestaan er nog zes andere soorten kruidenthee in deze lijn: After dinner, Good night, Harmony, Pure, Refresh en Vitalise. Deze woorden staan ook op de zakjes gedrukt. Zo kan je bij elke gelegenheid (of postthema) wel een passend zakje vinden. De liefdesthee is natuurlijk ook erg leuk voor je Valentijn-post! Dus gauw naar Etos! Een doosje met daarin 20 theezakjes kost €2,50.

Edit: Mariska tipte ons over deze aanbieding:

De kruidenthee-collectie van Etos is nu nog goedkoper!

De kruidentheecollectie van Etos is nu nog goedkoper!

Van maandag 25 januari t/m 7 februari 2016 kosten de doosjes maar €2 per stuk!

Wil je graag meer bijzondere theezakjes bewonderen? Ik schreef eerder al over de mooie zakjes van Yogi Tea, Clipper, Shoti Maa, Natural Temptation en English Tea Shop. Als je op de verschillende merken klikt, kom je vanzelf bij de blogjes erover terecht.

Veel lieve groetjes,

Nienke