Tags

, , , , , ,

Het pakketje van Aline

Het pakketje van Aline

Iedereen heeft zijn eigen smaak en voorkeuren qua kleur, printjes en stijl. Hoewel Kim, Nienke en ik érg verschillen qua smaak zijn er twee dingen waar we alle drie dól op zijn (kleur en postthema) en twee dingen waar we echt de kriebels van krijgen… Kawaii en Brocante. Nee dat is echt niet ons ding. Tenminste, dat hebben we altijd heel hard geroepen. Op Kawaii gaan we echt niet terug komen 😉 maar in dit logje moeten we bekennen dat Brocante toch wel heel mooi kan zijn.

Verpakkingszakje met stempel

Verpakkingszakje met stempel

BrocantePost.nl

Hoe we daar achter zijn gekomen? Aline van BrocantePost.nl was zo lief om ons alle drie een overvol verrassingspakketje te sturen. Bij het openen van het pakket waren we zo verrast en onder de indruk! Wat Aline vier jaar geleden begon als een blog met gratis te versturen (brocante) e-cards is uitgegroeid tot een leuke webwinkel vol met práchtige producten. Aline ontwerpt al haar producten zelf en ze beschrijft haar stijl als “sfeervol, creatief en gezellig gedecoreerd met allerlei soorten brocante, als het maar bij elkaar past is het goed. Niet te ingewikkeld, niet alles hoeft perse van Franse herkomst te zijn of minimaal zoveel jaar oud. Ik geniet ervan me te omringen met oude spullen en die kunnen van oma komen, uit Frankrijk of van de plaatselijke rommelmarkt!” Dit verklaart waarschijnlijk waarom we zo verrast zijn door Aline haar ontwerpen en producten. Persoonlijk vind ik brocante door alle natuurtinten vaak wat grauw, maar bij Aline haar ontwerpen valt het me op dat het een heel helder geheel is!

Mocht je ook zo weg zijn van Aline haar stijl, ze decoreert en ontwerpt ook in opdracht. Niet alleen om dat ene hoekje in jouw huis helemaal in stijl te maken maar ook om je eigen verhuis-, trouw- en geboortekaartje te laten ontwerpen!

ontworpen kaartjes door Aline

De verschillende producten

In de webwinkel vind je verschillende categorieën waarvan Aline het is gelukt om ze bijna allemaal in een brievenbuspakketje te krijgen. Verschillende soorten kaarten, notitieblokken en posters. Een leuk detail is dat alle kaarten op oud papier zijn gedrukt. Door het matte, 300 grams papier zijn ze stevig en hebben een mooie uitstraling!

 

Cadeaukaartjes

Cadeaukaartjes van BrocantePost

Cadeaukaartjes van BrocantePost

Laten we beginnen met deze kleintjes waar ik spontaan verliefd op werd. De bekende cadeaukaartjes hoeven echt niet alleen aan een bos bloemen maar kan je ook om een ingepakt cadeautje binden. Als extra kaartje in een kaart of op een brief met een lieve boodschap of aan het kopje thee voor je liefde. Juist door hun kleine formaat zijn ze op zoveel manieren te gebruiken en kan iemand het kaartje bijvoorbeeld in een boek of in zijn of haar portemonnee bewaren om regelmatig even aan je te denken.

De cadeaukaartjes kosten €1,20 per stuk of vijf stuks voor €5,40. De gehele set van 9 kaartjes kan je voor €9,00 kopen.

Wenskaarten

Wenskaarten met kraftenvelop

Wenskaarten met kraftenenvelop

In het brievenbuspakketje zat een hele stapel dubbele kaarten met mooie kraft-enveloppen. We zijn dol op kraft en toegegeven, de kraft enveloppen staan érg mooi bij de kaarten van Aline. Wat mij gelijk opvalt is dat ook de staande kaarten naar boven toe open klappen! Dit soort kleine extraatjes vind ik erg leuk en maakt dat ik een bepaald merk extra waardeer! De wenskaarten zijn voor €1,95 te koop in alle thema’s die je kan bedenken… geboorte, huwelijk, overlijden, verjaardag, ziekte, liefs en verhuizen!

De verschillende wenskaarten

De verschillende wenskaarten

Postkaarten

Een stapel postkaarten

Een stapel postkaarten

Om verschillende redenen geef ik de voorkeur aan postkaarten boven wenskaarten. Ik vind een stevige enkele kaart heel fijn voelen, de prijs is altijd wat lager en met een beetje geluk is de achterkant ook nog mooi! Bij BrocantePost heb je keuze uit een flinke stapel mooie postkaarten met als achterkant allemaal een ander kleurtje. Waar natuurlijk de bekende thema’s met bijbehorende wensen voorbij komen zijn er ook een aantal kaarten met mooie uitspraken én een aantal kaarten zonder tekst. Deze kaarten zijn goed bruikbaar voor situaties waar geen standaard woorden bij passen. De postkaarten kosten €1,25 per stuk en zijn hier te bestellen.

postkaarten met tekst of quote

Een serie postkaarten met tekst of quote

Blanco postkaarten

Blanco postkaarten

Notitieblokken

Het kleinste notitieblokje

Het kleinste notitieblokje

Na zoveel keuze aan kaarten heb je ook nog de keuze uit drie verschillende notitieblokken. Een A5 blok van 50 vellen met daarop ruimte voor al je memo’s, lijstjes en krabbels. Erg handig om alles zo bij elkaar te hebben en het staat ook nog eens leuk op je bureau. Dat je maar €3,50 voor het blok betaalt verbaasd me! Vind je zo’n blok te groot? Dan kan je nog kiezen voor het smalle, hoge blokje (21 x 9.8 cm) of een vierkant blokje waar bij je ook 50 velletjes hebt om te beschrijven. Het lijstjesblok kost €2,95 en het memoblokje kost €1,95. Ook zijn er verschillende combinatieaanbiedingen.

notitieblokken

Verschillende notitieblokken

Het grote notitieblok

Het grote notitieblok

Posters, Verjaardagskalender, tags en gratis e-CARDS

Niet in ons pakketje maar wél te koop bij BrocantePost zijn leuke posters, zinken tags en een verjaardagskalender in de brocante stijl. Ook kan je nog altijd gratis e-cards versturen via Aline haar website.

Kortingscode

Na het zien van zoveel leuks sta je natuurlijk te springen om zelf ook wat moois te kopen. Daarvoor hebben we dan weer een leuke kortingscode voor je! Met de code ‘POSTFABRIEK’ krijg je 15 % korting op je bestelling bij BrocantePost, de code is geldig t/m 10 Februari!

Liefs, Ruchama