Tags

, , , , , , , , ,

Wat postzegels betreft ben ik dol op het najaar want dan komt het een na het andere mooie nieuwe vel uit! Ook deze week zijn er alleen al drie leuke nieuwe postzegelvellen uitgebracht en staan er nog een aantal op de planning. Ik zou Ruch niet zijn als ik jullie niet op de hoogte hou van de postzegelnieuwtjes dus kijk mee en laat je verleiden door mooie postzegels!

NIEUWE UITGIFTEN VAN DE COLLECT-CLUB NAJAAR 2016

Inmiddels bekend en populair bij de meeste postliefhebbers is deze fijne webwinkel: de PostNL Collect Club waar je alle postzegel uitgiften kan kopen die je niet bij elke supermarkt vindt. Bruna en het Postkantoor verkopen nog wel de een deel van de nieuwe uitgiften, maar bij de Collect Club kies je uit de meest mooie postzegels!

Jaar van het boek

Maandag 12 september j.l. kwam mijn favoriet van de nieuwe postzegels uit! Het is een prachtig vel postzegels waarop tien totaal verschillende boeken uit de Koninklijke Bibliotheek staan afgebeeld zoals Turks Fruit en Het Achterhuis.

Jaar van het boek

Jaar van het boek

Het vel kost €7,30 en is o.a. hier te bestellen.

Doutzen

Het is model Doutzen Kroes die de jongeren weer aan de post moet krijgen. Wij geloven dat een tariefverlaging meer effect zal hebben maar aandacht trekt Doutzen zeker! Hoeveel pubers zouden er nu een velletje postzegels kopen? 😉 Jij kan ze in elk geval hier voor €7,30 kopen.

Doutzen

Doutzen

T-Rex in Town

Oke, ik geef het toe. De postzegels van de imponerende Trix die sinds deze maand in Naturalis Leiden te zien is zijn mijn absolute favoriet. Het is niet de postzegel die je makkelijk op al je poststukken matcht maar ik ben al sinds kind dol op dino’s en Trix laat mijn dinohart toch echt harder kloppen!

T-Rex on Town

T-Rex in Town

Trix is uitgebracht op een heuse postset van drie postzegels. Deze set is wat duurder dan de reguliere postzegels want je betaalt €4,95 voor drie zegels en drie bijpassende kaarten.

Appel- en Perenrassen

Hoewel ze vorige maand al uitkwamen zijn ze niet minder leuk. Dit vel met verschillende Appel en Perenrassen uit Nederland koop je hier voor €7,30. Ook leuk om voor Postcrossing te gebruiken, let er wel op dat het internationale tarief hoger ligt waardoor je twee Nederlandse postzegels voor één internationale zegel moet gebruiken.

Appel en perenrassen

Appel en perenrassen

Dag van de Postzegel

“De Dag van de Postzegel is een jaarlijks terugkerend internationaal evenement dat dit jaar wordt gevierd op 14 oktober met ruilbeurzen, tentoonstellingen en andere bijzondere bijeenkomsten. PostNL besteedt dit jaar aandacht aan het evenement met de uitgifte van het postzegelvel Dag van de Postzegel 2016, geïnspireerd op de Jubileumzegels 1913.”

Dag van de Postzegel

Dag van de Postzegel

Ook dit jaar is de ‘Dag van de Postzegel’ postzegel weer prachtig en is hier te bestellen voor €7,30. Hij komt pas op 14 oktober uit maar bestel je hem nu dan heb je hem op de dag van uitgifte in huis.

Kinderpostzegels 2016

Werd jij ook zo blij van de Kinderpostzegels van 2015? Voor 2016 staan er zegels met Fiep Westendorp illustraties klaar en ik ben heel benieuwd naar postzegels met Jip & Janneke, Otje en Pluk en Pim & Pom! Vanaf woensdag 28 september komen de kinderen weer langs de deuren. Je kan de kinderpostzegels hier al bestellen maar ze worden pas op 7 november uitgebracht. Nog even geduld dus!

SPECIAL SALE

Waar we de vorige keer FQStamps al tipten voor het kopen van oude uitgiften hebben we deze keer een soortgelijke tip, namelijk SpecialSale. Ook zij nemen oude collecties van PostNL juist graag in hun assortiment op. Sommige uitgiftes zijn uitverkocht maar het is de moeite waard om in de gaten te houden.

POSTZEGELS MET KORTING

Zijn de normale postzegels toch wat te duur voor jouw budget, neem dan eens een kijkje op postzegelsmetkorting.nl. Hier verkopen ze oude eurozegels die niet meer gedrukt worden maar nog wel geldig zijn. Zolang je omgerekend maar het huidige tarief op plakt. Bij je bestelling krijg je netjes een omreken overzichtje meegestuurd dus dat is erg simpel! Het leuke aan deze postzegels is dat je verschillende postzegels krijgt!

Heb jij nog leuke adresjes waar jij je postzegels koopt?

Liefs, Ruchama