Tags

, , , , , ,

Ben je een fan van kalligrafie? Hou je wat meer van de klassieke stijl qua post producten? Dan hebben we vandaag een héle leuke winactie voor je. Deze wordt mogelijk gemaakt door Scrittura Elegante, dé webshop voor klassieke papier -en schrijfwaren.

Ruchama kalligrafeerde deze prachtige teksten. Wil je ook oefenen met kalligrafie? Doe mee aan de winactie van Scrittura Elegante.

Ruchama kalligrafeerde deze prachtige teksten. Wil je ook oefenen met kalligrafie? Doe mee aan de winactie van Scrittura Elegante.

Scrittura Elegante verkoopt vele soorten luxe briefpapier, allerlei soorten pennen met toebehoren, maar ook mooie accessoires zoals etuis en inktpotjes. Het zijn schrijfwaren van een wat duurder segment, maar dan heb je ook iets wat er echt prachtig uitziet. Bovendien zijn er allerlei combinaties mogelijk, zoals lakzegel houders waar je losse lakzegeltjes bij kunt kopen of hele mooie kalligrafeersets. Alles is prachtig verpakt en daarmee ook heel geschikt als cadeautje. Als je een bestelling plaatst wordt deze zorgvuldig ingepakt en de service is op een fijne manier persoonlijk. Zo is Petra, de vrouw achter de webshop, altijd bereid om met je mee te denken of je advies te geven over welk product het beste past bij wat jij zoekt.

Wat kun je winnen?

We mogen van Scrittura Elegante een gewéldig prijzenpakket ter waarde van ongeveer €40,- weggeven aan één van jullie met daarin de volgende producten:een assorti set briefpapier, een student artist set geschikt voor kalligrafie en copper nibs, ook te gebruiken voor kalligrafie.

1. Het briefpapier is van de serie Classica Italiana van het merk Rossi 1931. De vellen papier hebben een simpel gekleurd randje en zijn van goede kwaliteit. De enveloppen zijn aan de binnenkant prachtig versierd. In een eerdere blog die ik schreef, kun je zien wat ik met het briefpapier gemaakt heb.

Win o.a. deze sierlijke briefpapier set van het merk Rossi 1931

Win o.a. deze sierlijke briefpapier set van het merk Rossi 1931

2. De Student Artist kroontjespen set van Manuscript bestaat uit een kroontjespen houder en een assorti aan nibs (penpunten), waaronder poster, ornamental, tape, en generiek. In een eerder blogje liet Ruchama met foto’s en een filmpje zien hoe schrijven met een kroontjespen eruit ziet.

Win ook deze Student Artist Set van het merk Manuscript

Win ook deze Student Artist Set van het merk Manuscript

3. Drie copperplate nibs van het merk Leonardt: de shorthand, de point en de crown nib. Copperplate nibs zijn geschikt voor het schuine, sierlijke schrijven met de kroontjespen. In de foto hieronder laat Ruchama het verschil zien tussen de verschillende nibs.

Ruchama laat het verschil in schrift zien tussen de verschillende nibs. Van boven naar onder: shorthand, crown en point nib.

Ruchama laat het verschil in schrift zien tussen de verschillende nibs. Van boven naar onder: shorthand, crown en point nib

Tot slot krijg je er ook deze drie nibs van het merk Leonardt nog bij!

Tot slot krijg je ook deze drie nibs van het merk Leonardt er nog bij!

Lees snel verder om erachter te komen wat je moet doen om kans te maken op deze geweldige prijs!

Hoe doe je mee?

Het is heel gemakkelijk! Geef in een reactie onder deze blog antwoord op de volgende vraag:
Aan wie van de mensen die nog nóóit een brief van jou hebben ontvangen, zou je met dit winpakket graag een brief willen schrijven en waarom?

Vul bij je reactie een geldig e-mailadres in (dit is alleen voor ons zichtbaar), zodat we je kunnen bereiken mocht je de winnaar zijn.

Je kunt mee doen t/m 17 december. Op 18 december maken we de winnaar bekend!

Een paar van onze Scrittura Elegante favorieten

Om jullie nog beter kennis te laten maken met deze webshop, hebben we nog een aantal van onze favorieten op een rijtje gezet.

Scrittura Elegante favorieten 2016

In deze collage zie je leren notitieboeken, een pen met schrijfveer, een pennenetui, een briefpapier set, een klassiek inktpotje, een lakzegel en een papierblok geschikt voor in de typemachine.

Sowieso enthousiast geworden over dit merk? Volg Scrittura Elegante dan ook op Facebook, Pinterest en Instagram.

Veel succes!

Liefs,
Kim

PS De winactie is inmiddels gesloten! Het pakket is gewonnen door Jolieke. En dat niet alleen! Van Scrittura Elegante mochten we ook nog een notitieboek als troostprijs weggeven. Dit is gegaan naar Rachel.