Tags

, , , , , , , , , ,

Ben je nog op zoek naar een origineel kerstcadeautje voor een postliefhebber? Ik zet mijn favoriete nieuwe producten uit verschillende webshops voor je op een rijtje. Misschien zit hét cadeautje voor jouw postliefhebber er ook wel bij!

Boeken voor papierliefhebbers

Het nieuwste Flow Book for Paper Lovers ligt in de winkel!

De vierde editie van Flow Book for paper lovers

In mijn blog over Flow Book for Papers lovers 4 vertel ik uitgebreid over dit boek. Er zitten meer dan 300 pagina’s aan papieren goodies in! Daar kan een postliefhebber een heleboel poststukken van maken! Lisa van Elle Aime en Studio Silvana maakten er een heel leuk filmpje van. Alsof je er zelf even doorheen bladert.

De vierde editie van Flow Book for Paper Lovers kost € 19,95 en kan je bijvoorbeeld bij Bruna kopen of in de webshop van Flow bestellen.

Flow Notebook for Paper Lovers (Afbeelding van Flow)

Flow Notebook for Paper Lovers (Afbeelding van Flow)

Wist je dat er vanaf 6 december ook een Flow Notebook for Paper Lovers in de winkel ligt? Flow maakte nóg een ode aan papier. Nóg een boek zonder tekst maar wel met verschillende soorten papier, zoals je dat van de producten van Flow kent: ruw, glad, knisperend, roze, wit en met lijntjes. Allemaal lege blaadjes die wachten op gedachten, tekeningen, to do-lijstjes en meer. En ze stopten er ook nog een schriftje en stickers bij. In het filmpje van Flow Magazine kan je zien wat er zoal inzit.

Het Flow Notebook for Paper Lovers kost € 9,95 en kan je bijvoorbeeld bij Bruna kopen of in de webshop van Flow bestellen.

Letters are better than emails

Afbeelding van LittleLeftyLou

Afbeelding via LittleLeftyLou

Naast materiaal waar je post van kan maken, ben ik als postliefhebber ook gek op spullen met mooie quotes over de kracht van post en brieven schrijven. Helemaal als de quote in sierlijke letters geschreven is. De tas die je op de foto hierboven kan zien, staat op mijn verlanglijstje! Hiermee zou ik vól trots naar de brievenbus lopen! De tas is handgemaakt van organic cotton en kost € 11,95. Je kan deze leukerd bestellen in de Etsy shop van LittleLeftyLou.

happymail

Afbeelding via LittleLeftyLou

De sierlijk geschreven quote van de tas kan je ook als kaartje kopen. De kaart zit in een set van vier stuks. Op elke kaart staat een andere mooie quote over brieven en échte post. Deze set kost € 4,00 en kan je ook bestellen in de Etsy shop van LittleLeftyLou.

Adressenboek

ravenadressbook

Afbeelding via Dreamkey design

Dit bijzonder mooie adresboek is van Rifle Paper Co. en kan je bestellen via Dreamkey Design. In de webshop van Nienke kan je meer foto’s en informatie over dit product vinden. Hij staat vol met mooie illustraties, heeft handige tabbladen, boekerslinnen omslag en mooie details zoals de goud folie accenten. Naast de vele pagina’s om alle adressen van mede-postliefhebbers op te schrijven is er ook een speciale pagina voor verjaardagen. Zo heb je alles bij de hand.

Stempels

tofrom

Afbeelding via Dreamkey Design

Bij Dreamkey Design kwam ik ook deze stempelset tegen. Ze zijn van het eigen merk van Dreamkey Design. De set bestaat uit twee stempels: to en from en kost € 5,95. Leuk om een envelop of labels mee te versieren!

wepackgreen

Afbeelding via Dreamkey design

Op deze stempel werd ik zelfs een beetje verliefd. Voor mijn post gebruik ik een heleboel recyclemateriaal en daar zou ik graag afdrukken van deze stempel op willen maken. De stempel is van Urban Woods en kan je bestellen via Dreamkey Design voor € 9,95.

nothingisbetter

Afbeelding via Nikki Dotti

Deze stempel is van het eigen merk van Nikki Dotti. En kost € 7,50. ‘Nothing is better than a handwritten letter.’ Deze lijfspreuk van een postliefhebber siert je envelop en je maakt zo op een creatieve manier je statement duidelijk!

Afbeelding via

Afbeelding via nikki dotti

Ook deze stempel is van het eigen merk van Nikki Dotti en kost € 7,50. De tekst in een stoer lettertype geeft duidelijk aan dat de postbode je envelop niet mag vouwen en staat ook nog mooi!

Tuin Confetti

tuinconfetti

Foto via Hipgemaakt

In onze verjaardagspost sturen we graag confetti mee! Deze speciale confetti is van groeipapier gemaakt. In dat papier zitten bloemenzaadjes verwerkt. Als je de confetti in je tuin strooit, zullen er prachtige bloemen uitgroeien. Dubbelop feest! In een zakje zitten ongeveer 40 confetti’s. Het kost € 2,25 en je kan het bestellen bij Hipgemaakt.

Wawollies Anke en Benito

15253543_1180960265323828_2383944976219320173_n

In haar blog over kerstkaarten deelt Kim een overzicht van allerlei leuke kerstkaarten van de hand van Nederlandse ontwerpers. Daarin vraagt ze ook jullie aandacht voor een wel heel bijzondere kaart. Maria (die ook ons geweldige logo ontwierp!) maakte deze kaart en de opbrengst gaat naar Anke en Benito. Anke is door een gruwelijke brand haar bedrijf (Wawollie, een kringloopwinkel waar ik vaak en graag kwam), thuis, levenswerk en drie katten verloren. Nu blijkt haar grote liefde Benito ook nog kanker te hebben. Benito wordt behandeld, maar Anke staat machteloos omdat ze door haar reserves heen is en geen inkomsten heeft.

Deze kaart kon je eind november alleen nog op VegFest te kopen. Nu kan je hem ook bij VegaVriend bestellen. En daar wil ik jullie ook nog graag een keer op wijzen. De kaart kost €1,75 en de opbrengst gaat naar Anke en haar lieve hond Benito. Deze lieverds kunnen het heel goed gebruiken!

Kende je deze leuke spulletjes al? Heb je een favoriet? En wat staat er op jouw verlanglijstje?

Lieve groetjes,

Nienke

P.S. Kerstman, als u dit toevallig leest… ik ben heel lief geweest dit jaar! 😉