Tags

, , , ,

Vanaf de eerste dag van december hebben we samen afgeteld tot kerst. In onze adventskalender zaten geen chocolaatjes, maar blogjes! Vierentwintig dagen lang kon je iedere dag een vers blog vinden op de Postfabriek. Vol met win-acties, bewustwording, posttips voor de verschillende feestdagen en ga zo maar door. Morgen is het zo ver: dan is het kerst! Dat betekent dat dit het allerlaatste ‘vakje’ van onze adventskalender is. Vanaf morgen nemen wij een kleine vakantie. In het nieuwe jaar zijn we er weer met verse blogs over onze liefde voor post!

Dit laatste blogje van 2016 willen graag gebruiken om iedereen te bedanken. Allereerst onze lezers! Het is zo fijn dat we de liefde voor post hier met jullie kunnen delen. Het is hartverwarmend dat er zoveel aandacht is voor ons én echte post! Een aantal vaste lezers laat regelmatig een reactie achter, die namen  herkennen we inmiddels. Heel fijn om te zien dat jullie steeds weer naar de Postfabriek komen om onze blogjes te lezen en de moeite nemen om een reactie achter te laten of een mailtje te sturen! Maar we zijn ook ontzettend dankbaar voor de stille lezers.

De geweldige win-acties die je in onze adventskalenders kon vinden, zijn mogelijk gemaakt door de lieve mensen achter verschillende toffe webshops. Marijke van Marijke Tekent, Anita van Meer Leuks, Greetz, Judith en Emma van Lievelings, Petra en Sjoerd van Scrittura Elegante, Karin van Paperfuel en Astrid van Cardcetra hebben prachtige pakketten voor de gelukkige winnaars samengesteld. We waren soms wel wat jaloers! We wilden zelf zo graag meedoen! Maar natuurlijk gunnen we juist jullie al die fijne spulletjes!

Afgelopen woensdag gaven we een kijkje in onze levens én in onze harten, zoals lezeres Katja dat zo mooi beschreef. We schreven alle drie openhartig over onze levens in het afgelopen jaar. Hoe wel het spannend blijft om zo’n logje online te zetten, zijn er dan gelijk weer zulke lieve woorden van nog lievere lezers dat we weten waarom we het online zetten. Er is zoveel gebeurd, we hebben zoveel beleefd en zoveel geleerd! En daarnaast zoveel blogjes geschreven!

Onze laatste terugblik op 2016 voor dit jaar… Dan denken we ook terug aan alle logjes die we hebben geschreven. Heel veel logjes hebben we er nog veel meer plezier kunnen schrijven en online kunnen zetten voor jullie! Wij hebben natuurlijk onze favoriet. Zo is Kim haar favoriet ons recente logje met de terugblik op 2016. Nienke kiest voor de Japanse Levensles die haar diep raakte en de kracht van post maar weer eens benadrukt. Terwijl Ruchama weer eens niet kan kiezen tussen de kettingbrief van Kim, de flessenpost van Nienke en haar eigen Schrijven met Penseel logje omdat het creatief bezig zijn en een ander inspireren toch haar favoriete ding blijft! Wat is jouw favoriete logje?

Op de Postfabriek geven we ook graag de ruimte aan onze lezers en hun creaties, mooie postverhalen of een kijkje in hun postkamer. Heb jij iets wat je graag wil delen in een logje of ben je op zoek naar een postvriendin? Stuur ons dan vooral een mailtje en dan kijken we wat we voor je kunnen betekenen!

Ben je met als één van de webwinkels van deze adventskalender ook geïnteresseerd in een leuke samenwerking? Voor een heel klein bedrag hebben we vaste advertentieruimte in de zijbalk op de postfabriek. Maar in overleg zijn er ook verschillende mogelijkheden voor een logje met winactie of review van bepaalde producten.

Het kleine bedrag wat we vragen gebruiken we  om materiaal en de reiskosten van te bekostigen zodat we kunnen blijven doen wat we het liefste doen – onze liefde voor post blijven delen! Komende week gaan we weer dag met elkaar op hartstocht, inspiratie zoeken in een nieuwe stad waar ook vast weer een logje uit komt.

Hopelijk vier je de feestdagen van 2016 zoals jij het liefste doet! We wensen jullie allemaal een 2017 vol dromen om na te jagen, hartstocht om te volgen, post om te versturen en momenten om te beleven!

Liefs, Kim, Nienke en Ruchama