Tags

, , , ,

Een week geleden heb ik je voorgesteld aan Désirée, het gezicht achter de nieuwe maar enorm populaire site Café Analog. Die naast een webwinkel ook bestaat uit een blog, een digitale ontmoetingsplek (het Bulletin Board) en fysieke Stationery Café’s. Wil je meer lezen over Café Analog, lees dan het logje van vorige week of het logje waarin ik uitgebreid heb over mijn ervaring bij het Stationery Cafe waar ik over twee weken alweer voor de vierde(!) keer heen ga!

Hoewel de webshop vol staat met mooie producten, maak je vandaag kans op één van twee stempels die níet in de webshop staan. Extra speciaal dus om deze stempels te winnen. Het zijn twee stempels van het merk Catslife Press waar Désirée een hele lijn van verkoopt. Ze zijn mooi en van goede kwaliteit dat ik inmiddels de set van de seizoenen al compleet heb, oeps haha. Eerst even kijken naar wat Desirée wél in de webshop heeft staan ♥

Stempels van Catslife Press, te koop bij Café Analog

genuine post

Genuine post stempel in mijn journal

 

De eerste keer dat ik de práchtige ‘Genuine Letter’ stempel bij Café Analog voorbij zag komen was ik al verliefd. Precies wat mijn liefde voor post omschrijft in een heel tof ontwerp. Hoppa, in mijn winkelmandje ging hij en eenmaal binnen heb ik hem uitgebreid getest. In die tijd was ik net begonnen met journaling en ook daar kan je hem prima voor gebruiken. Maar zie je hem al op je enveloppen? Dáár past hij toch perfect op! Naast de ‘Genuine Letter’ stempel, heb je ook een ‘Snailmail’ versie die óók bij je poststukken past. eide stempels zijn 4,5 x 4,5 centimeter en kosten €8,95 per stuk, de linkjes staan onder beide foto’s.

 

Van hetzelfde merk heb je de reeks ‘A/An … day’ stempels die hetzelfde leuke logo + tekst idee hebben alleen iets groter zijn. Deze stempels zijn namelijk 5,8 x 5,8 centimeter en kosten €11,95 per stuk. Je kan alle stempels hier vinden.

Door het werken met seizoenen en thema’s zijn de seizoenen stempels mijn favorieten uit de reeks. Als cadeautje voor mezelf bestelde ik de winter, lente én zomer stempel om mijn set compleet te maken. Maar je hebt bijvoorbeeld ook de ‘Officially Winter’, ‘An Ordinary Day’ en ‘Happy Holidays’ stempel. Op de site van het merk zie ik nog véél meer stempels in verschillende feestdagen thema’s dus ik vermoed dat deze later in het jaar ook vast bij Café Analog te koop zijn.

Bestelling

Mijn bestellng bij Café Analog

in gebruik

Stempels in gebruik

stempel

Stempel in mijn journal

Winactie

Nu je al die prachtige stempels hebt gezien ben je vast benieuwd welke je kan winnen die niet in de webshop staan! Het gaat om de ‘Dear Santa’ en de ‘Best Day Ever’ van het merk Catslife Press. Leuk zijn ze hè?

De te winnen stempels

Dear Santa

Kies jij voor de Dear Santa stempel?

Best Day Ever

Of voor de ‘Best Day Ever’ voor al je mooie herinneringen!

Je kan één van de twee stempels winnen door (gratis!) lid te worden van de Café Analog community waardoor je toegang krijgt tot het Bulletin Board (waar je tips kan uitwisselen, penvrienden kan zoeken etc), de nieuwsbrief krijgt toegestuurd en altijd gebruik kan maken van Désirée haar speurneus als je ergens een mooi product hebt gezien wat je nergens kan vinden. Klik hier en scroll naar beneden tot je de drie grijze vlakken ziet. Het rechter vlak gaat over de Community en daar kan je je aanmelden.

Laat daarna onder dit logje een reactie achter (met geldig e-mailadres zodat we je kunnen bereiken!) met welke stempel je graag wilt winnen en wat je er als eerste mee zou gaan bestempelen? 

Meedoen kan tot zondag 20:00 uur! Daarna krijgt de winnaar bericht per mail. In verband met kerst proberen we de stempels gelijk maandag de deur uit te doen, hou dus voor je mail in de gaten en heb je gewonnen, mail zo snel mogelijk je adres!

Voor alle andere stempels kan je terecht in de webshop van Café Analog!

Liefs, Ruchama