Tags

, , , , ,

te winnen

Mooi setje te winnen

Vorige week zondag kwam de eerste winactie van Scrittura Elegante online en wat een mooie reacties! Dank jullie wel daarvoor! De winnares van de veren pen is Thea! We hebben je een mailtje gestuurd en sturen je de pen zo snel mogelijk op. Voor iedereen die niet heeft gewonnen vandaag een tweede kans!

Dat Scrittura Elegante mooie producten heeft dat mag inmiddels duidelijk zijn. Ik vind het heerlijk om in de webshop rond te kijken, van alles in mijn mandje te gooien en dan uiteindelijk besluiten dat ik eens in de zoveel tijd bést mezelf mag trakteren op iets moois. een ander houdt van tassen of schoenen maar mij maak je veel gelukkiger met een mooie vulpen of lakzegel 😉

winnen pakket

Het te winnen pakket

Voor vandaag heeft Petra weer een mooi setje bij elkaar gezocht waarmee je de meest prachtige brieven kan gaan schrijven. Hieronder alles voor je op een rijtje:

  • Om echt indruk te maken met je handgeschreven brief een set ‘Fenice’ briefpapier in een prachtige bewaardoos uit de Classico Italiana serie van Rossi 1931 t.w.v. €17,95. De sets bestaan uit 10 kaarten en 10 enveloppen van glad, zacht, met een subtiele structuur papier. houtvrij, 100% katoen!
  • Een bordeaux kleurige lakstaaf t.w.v. €3,95. De zegelwas van Bortoletti is soepel waardoor de zegel niet breekt tijdens het sorteerproces.
  • De mini sneeuwvlok lakzegel t.w.v. €3,50, in combinatie met het handvat t.w.v.€6,25 en de sluitring t.w.v. €4,95
  • Een metallic zilveren stempelkussen speciaal voor lakzegels t.w.v. €4,95

Zoals je ziet dus een compleet pakket om een op prachtig geschreven papier te verzegelen met een heuse lakstempel. Heb je nog nooit met lakstempels gewerkt? In dit logje leg ik je alles wat je moet weten uit! Het stempelkussen is voor mij ook nieuw maar simpel te gebruiken. Voor je de lakzegel in de lak duwt, kan je hem in je stempelkussen deppen. Hierdoor krijgt je lakzegel een mooi effect! Het leuke aan deze lakzegel is dat je er losse opzetstukjes met andere symbolen. Zo heb je voor weinig geld meerdere lakzegels.

schrijfwaren

Een mooi pakketje schrijfwaren!

Classica Italliana

Briefpapier van Classica Italiana

Hoe doe je mee?

Om kans te maken op de prachtige pen vinden we het leuk als je Scrittura Elegante gaat volgen op Facebook en/of Instagram. Daarnaast zijn we benieuwd naar het antwoord op de volgende vraag: wie zou jij een brief schrijven op dit mooie Italiaanse papier?

Vul bij je antwoord bij de reacties een geldig e-mailadres in (dit is alleen voor ons zichtbaar), zodat we je kunnen bereiken mocht je de winnaar zijn.

Je kunt mee doen t/m 20 december. Zo kunnen we het pakketje voor de kerst nog verzenden.

Edit: deze win-actie is inmiddels gesloten. Het pakket is gewonnen door Jet!

Liefs, Ruchama