Tags

, , , , , , , , , , ,

Na het zien van zoveel leuke spulletjes hebben jullie vast last van postkriebels en zin om zelf aan de slag te gaan! Daarom heeft Anita van PostpapierEnzo een leuk pakket samen gesteld om weg te geven aan één van onze lezers!

winactie

Wat kun je winnen?

In dit leuke pakket ter waarde van €29,90 zit het volgende:

  • Dé geweldig mooie stempelset waar we alle drie zo enthousiast over zijn!
  • Masking tape met poststempels print, perfect voor postthema post.
  • Een stickerset vol postzegelstickers met het thema Parijs.
  • En de leuke kaartenset van PostpapierEnzo zelf!

Mooie spulletjes om zelf post mee te maken maar mocht je één van de producten al hebben, dan is bijvoorbeeld de stempel-set ook geweldig om cadeau te geven aan een lieve vriendin!

Hoe kun je winnen?

Het winnen van dit leuke pakket kan heel simpel! Het enige wat je hoeft te doen is: de Postfabriek op Facebook & Postpapierenzo op Facebook liken (wat je ook heel snel hier in de rechterbalk kan doen) en op deze blog een reactie achterlaten dat je mee doet!

Wanneer je dit hebt gedaan stoppen wij een briefje met jouw naam in de grote glazen pot. Mocht je vaker je naam in de pot willen dan kan je je kansen vergroten door deze winactie te delen!

  • Vertel op Twitter dat je meedoet met de winactie van @postpapierenzo op www.postfabriek.nl
  • Pin de foto van het pakket op Pinterest en noem daarbij www.postfabriek.nl
  • Deel de winactie vanaf onze Facebookpagina op je eigen Facebook
  • Schrijf een logje over de winactie.

Met al deze acties krijg je een extra briefje met jouw naam er op in de grote glazen pot! Geef bij je reactie een geldig emailadres op (wanneer je hem bij je naam invult is hij alleen voor ons, achter de schermen, zichtbaar) zodat we je kunnen bereiken en noem alle punten die je hebt uitgevoerd met bijbehorende accountnaam/link

Op 14 juli a.s. maken wij door loting bekend wie de gelukkige winnaar is van dit pakket en sturen we je het pakket toe!

Kortingscode!

Ben je niet zo’n geluksvogel of kan je gewoon niet wachten tot de winnaar bekend wordt gemaakt? Dan hebben we alvast een kortingscode voor je! Bestel leuke spulletjes op PostpapierEnzo, vul ‘Postfabriek’ als kortingscode in en krijg 15% korting op je bestelling! De code is geldig t/m 14 juli.

We hopen iemand heel erg blij te maken met het leuke pakket en dat de rest van onze lezers toch blij wordt van de kortingscode! En Anita natuurlijk heel erg bedankt voor het weg willen geven van het pakket!

Liefs, Kim, Nienke en Ruchama.