Tags

, , , , , , , , , , , ,

Maak een kaart van een oude puzzel. Een leuke manier om je nieuwsgierige penvriendin een beetje te plagen.

Om je nieuwsgierige penvriendin te plagen: de puzzelkaart

Soms kan ik post bewaren tot een goed moment. Niets is fijner dan klaar zijn met je to-do list, een pot thee zetten en heerlijk de tijd nemen voor de brief die je hebt gekregen. Maar andere keren ben ik zo benieuwd naar de verhalen van mijn penvriendinnen dat ik de post meeneem en onderweg lees. Dit is een hele leuke manier om je nieuwsgierige penvriendin een beetje te pesten!

puzzelkaart3

Deze puzzel vond ik bij een kringloopwinkel en moest denken aan de tekst onderaan het stukje over Tico. Die mooie woorden schreef ik op de voorkant en op de achterkant schreef ik mijn eigen boodschap. Daarna haalde ik de puzzel uit elkaar en stopte de losse stukjes in een brievenbusdoos. Gelukkig zijn dit maar 20 stukjes, als je het nog spannender wil maken kan je ook een hele moeilijke puzzel gebruiken. Dan test je pas echt het geduld van je penvriendin! (hihihihihi)

Lieve groetjes, Nienke.