20131

Lieve allemaal, 

Wat was 2013 op het gebied van post een bijzonder jaar voor ons! Met de inmiddels hechte vriendschap ontstaan door jaren brieven schrijven met elkaar besloten we onze liefde voor post te willen delen met anderen. We waren vanaf de eerste seconde zo enthousiast maar we hadden geen van drieën kunnen bedenken hoe fijn het zou zijn…  want was is het mooi om samen met je twee liefste penvriendinnen een blog te hebben! Om je liefde voor post met zoveel anderen te mogen delen, met zijn drieën steeds weer enthousiast en geïnspireerd raken. Je zou er spontaan van van de bank vallen, zoals Kim dus deed toen we in maart de Postfabriek online gooiden hihi. 

20132

Op persoonlijk vlak was 2013 een heftig jaar voor ons maar het is bijzonder om juist in de roerige tijden herinnert te worden aan de kracht van een brief. Vertrouwd genoeg te zijn om je diepste emoties op te schrijven omdat je weet dat de ander met aandacht je brief zal lezen en beantwoorden. Wat is er nou mooier dan je eigen terugschrijvende dagboek te hebben. Om door het schrijven alles een plaatsje te geven en nieuwe inzichten terug te krijgen van je (pen)vriendin.

Schrijven is uitvinden wat er in je leeft – Rutger Kopland

33

Gelukkig waren er ook heel veel fijne freubelmomenten in 2013! We hebben heel wat fijne post mogen ontvangen en versturen. Heel wat loopjes naar de brievenbus (en natuurlijk even een foto maken voor op Instagram!) en regelmatig het hart wat een sprongetje maakt zodra je de brievenbus hoort. Zoveel stukjes echte aandacht over en weer door de postbode bezorgd.

22

We willen jullie dan ook allemaal een heel mooi 2014 wensen met hopelijk voor iedereen op zijn minst één fijne penvriendin om alle fijne en ook de moeilijke momenten in het leven mee te kunnen delen. We wensen jullie heel veel fijne post in jullie eigen brievenbus en in de brievenbus voor anderen. Dat we maar veel kleine aandachtsmomentjes voor elkaar mogen hebben. De tijd nemen om jezelf een rustmoment te gunnen en een brief of kaartje te schrijven, even lekker te freubelen of je laten inspireren door andermans post!

44

Veel liefs, Kim, Nienke en Ruchama

PS. De kortingscode ‘goldenpostgirls’ van 10% bij www.postpapierenzo.nl is nog geldig t/m 4 januari!

PS2. Op de foto’s zie je een deel van onze verzonden post in 2013. Op Instagram komen er regelmatig foto’s voorbij van onze post. In de balk hier rechts kan je doorklikken naar onze instagram accounts! De foto’s in dit blogje zijn te vergroten, dus lekker neuzen en inspiratie opdoen!