POSTFABRIEK 1 jaar

Hiep hiep hoera! Het is alweer een jaar geleden dat we de Postfabriek open gooiden om onze liefde voor post met jullie te delen. Inmiddels staan er alweer 149 logjes online en hebben we lezers die ons vanaf het begin volgen maar ook veel nieuwe lezers gekregen door het jaar heen. Ons 100ste logje was dan ook een ode aan onze lezers en vertelden we al hoe het allemaal begon.

postfabriek IV

Het is een heel bijzonder postjaar voor ons geweest! We kwamen alle drie tot de ontdekking hoe leuk we bloggen vinden, maar ook steeds opnieuw hoe inspiratie en creativiteit werkt. We genieten nog steeds van alle lieve, leuke reacties en jullie betrokkenheid. Het lijkt ons een mooi moment om zelf eens terug te kijken op een jaar vol logjes en welke logje bij ons het meest is blijven hangen en waarom! Omdat we daar toch eens goed over na willen denken komt er dit weekend een logje online met het antwoord op die vraag!

POSTFABRIEK 1 jaar 5

Voor nu zijn we heel benieuwd naar onze lezers en zouden het leuk vinden als jullie ons vertellen hoe je bij de Postfabriek terecht bent gekomen. Volg je ons al vanaf het begin of heb je ons pas later ontdekt. Heb jij een favoriete logje en zo ja, welk logje is dat en waarom? Kom je zodra er een nieuw logje online is gelijk op de Postfabriek kijken of heb je je vaste momenten. Wat vind je het leukste aan de Postfabriek en wat mis je nog of zou je graag willen zien?

Vertel wat je wil vertellen, wij vinden het alleen maar leuk om jullie reacties te lezen en hoe jullie de Postfabriek vinden!

Veel liefs, Kim, Nienke en Ruchama