Tags

,

Wat is het elke keer weer een feestje om een winactie in samenwerking met Anita te mogen organiseren. Net als wij worden ook jullie elke keer weer zo enthousiast van de mooie Postpapier Enzo spulletjes! Er werd goed gebruikt gemaakt van de 15% kortingscode en leuke bestellingen geplaatst! Iemand kocht zelfs de hele voorraad van de mooie dubbele kraft-kaarten zodat die even uitverkocht maar weer onderweg zijn hihi.

Winactie Postpapierenzo via Postfabriek.nl

Anita stuurde ons net een mailtje met de winnares en degene die zelf met het mooie pakket aan de slag mag is Marloes Landman! 

Marloes, heel veel plezier met het mooie pakket! Je kan je adres mailen naar anita@postpapierenzo, dan stuurt Anita je het pakket op!

Voor de anderen is er nog een klein gelukje, de kortingscode ‘3xanders’ voor 15% korting bleek ook voor vandaag nog in het systeem te staan dus is ook vandaag nog geldig! Mooie kans om nog even iets leuks te bestellen!

Iedereen bedankt voor jullie enthousiasme en het mee doen met de winactie. Anita weer bedankt voor de mooie spullen!

Liefs, Kim, Nienke en Ruchama