Tags

, , ,

In juni lieten we al aan jullie doorschemeren dat er heuse opnames hadden plaatsgevonden met de Postfabriek. Vandaag maken we dan eindelijk meer bekend: de opnames waren voor het programma 10 x Beter de zomer door van de NTR. We zijn een middag gefilmd bij Nienke thuis en zelf ook ontzettend benieuwd naar het resultaat!

Kijk op donderdag 7 augustus om 19:55 op Nederland 2 naar het NTR programma “10 x Beter de zomer door” naar oa de Postfabriek!

Voorafgaand aan de opnames stuurden we de 10 x Beter redactie natuurlijk ook post om ze het echte postgevoel te laten beleven.

Voorafgaand aan de opnames stuurden we de 10 x Beter redactie natuurlijk ook post om ze het echte postgevoel te laten beleven.

10 x Beter is een positief en vrolijk programma van de NTR met in elke aflevering tips voor een beter leven. Dit seizoen is het thema 10 x Beter de zomer door. Het programma is t/m 15 augustus elke werkdag te zien op Ned. 2 om 19:55. Samen met presentator Harm Edens leer je bijzondere mensen kennen, krijg je praktische zomertips en beleef je op luchtige en positieve wijze het echte zomergevoel. In de aflevering van donderdag komt natuurlijk de Postfabriek voorbij in een kort item, maar hoe BLIJ waren wij om te zien dat in diezelfde aflevering zangeres Frederique Spigt en bioloog Kees Moeliker, twee prachtige mensen, fossielen gaan zoeken op de maasvlakte! Dat maakt het extra de moeite waard om te kijken.

Donderdag, na de uitzending, zetten we een logje online met een aantal voorbeelden van zomerkaartjes en tips voor post in de zomer online. Zaterdag delen we in een logje nog “the making of” van het Postfabriek-item, waarin we vertellen en laten zien hoe wij de dag hebben beleefd!

Wij zijn alledrie al een beetje zenuwachtig voor de uitzending. Kijken jullie met ons mee?

Liefs,

Ruchama, Nienke en Kim