Tags

Lieve lezers,

Het einde van het jaar is weer in zicht! Een drukke tijd voor de meeste mensen en zo ook voor ons. Aangezien een groot deel van Nederland nu kerstvakantie aan het houden is, sluiten wij ons daar ook bij aan. We gaan alledrie even de tijd nemen om op onze eigen manier, met alle aandacht bij het thuisfront, dit jaar af te ronden. Het was een bijzonder, enerverend jaar voor ons: een nieuw hondje, een nieuw kindje en een héleboel nieuwe inzichten. Voor de Postfabriek hadden we veel plannen voor 2014, maar het leven zat er een aantal in de weg waardoor we die nog hebben moeten parkeren voor een later moment. De plannen die we echter wél uit mochten voeren waren het verhuizen van onze website en het lanceren van ons nieuwe logo. We zijn er nog steeds zo blij mee! Elke keer dat we het logo nu op een foto plaatsen, denken we weer “JA!” We schreven elkaar vele en lange brieven en lieten daarin steeds meer alle regels los, waardoor de kracht van het schrijven alleen maar verder toenam. Zo ontdekten we samen steeds meer over wat we nu eigenlijk willen met de Postfabriek, waardoor we voor 2015 een duidelijke richting in ons hoofd hebben. We werden bevestigd in ons Postfabriek-gevoel, iets wat we doen vanuit ons hart. We verdienen er niets aan, we doen alles in onze vrije tijd naast drukke banen en privé levens en uit pure liefde voor post. De grootste beloning die we ons maar kunnen wensen zijn jullie, de lezers. Alle mooie reacties, per mail, per post, via social media die ons inspireren, motiveren en stimuleren. En dankzij al die lezers, weten ook mooie initiatieven, webshops en mensen ons steeds vaker te vinden voor inspirerende samenwerkingen. Iets wat we in weer een nieuw jaar voort hopen te zetten!

Maar ons absolute hoogtepunt? Dat was toch zeker ons televisie-debuut! Allereerst omdat we weer een dag met elkaar door mochten brengen, iets wat heel zeldzaam is. Maar alle voorpret, het enthousiasme van de televisiemakers, de opnames zelf en  de uiteindelijke uitzending ware een feestje!

Voor nu willen we jullie allemaal hele fijne feestdagen wensen, feestdagen doorgebracht zoals jij dat zelf het liefste doet: met familie, met vrienden of gewoon zoals elke andere dag. In 2015 staan wij weer helemaal paraat met weer een jaar vol blogjes over ons favoriete onderwerp: POST!

Lieve groetjes,
Nienke, Ruchama & Kim