Tags

, , , , , , , , ,

Het is bijna niet bij te houden met de mooie zegels die de Collect-Club uitbrengt. Daarom weer logje met de laatste postzegel nieuwtjes op een rijtje!

Nieuwe uitgiften van de Collect-Club

Inmiddels bekend en populair bij de meeste postliefhebbers is deze fijne webwinkel: de PostNL Collect Club waar je alle postzegel uitgiften kan kopen die je niet bij elke supermarkt vindt. Bruna en het Postkantoor verkopen nog wel de een deel van de nieuwe uitgiften, maar bij de Collect Club kies je uit de meest mooie postzegels!

Er komen regelmatig nieuwe ‘extra’ zegels maar eens in de zoveel tijd passen ze de standaard zegels aan. Zo verkopen ze nu natuurlijk Willems in plaats van Bea’s, zijn de voorheen groene zegels inmiddels blauw en hebben ze nu de geboortezegel vernieuwd!

Nieuwe geboortezegel

de nieuwe geboortezegel

de nieuwe geboortezegel

De welbekende ooievaar heeft plaatst gemaakt voor deze vrolijke zegel in roze en blauwtinten. Wij vinden hem erg leuk! Niet alleen om de geboortekaartjes te versturen maar ook leuk te gebruiken voor kraampost! Helaas zijn ze alleen in een pakje van 50 stuks te koop omdat ze officieel voor geboortekaartjes zijn maar misschien kan je ze delen met een (post)vriendin. Zo hebben wij de zegels en de kosten ook verdeeld!

De zegel verkrijgbaar vanaf 2 maart en kost €34,50 voor 50 stuks (de normale prijs) en is hier en bij de postpunten zoals Bruna, C1000 en AH te koop.

Nijntje postzegels

nijntje 1

Wie kinderen (in zijn omgeving) heeft en post verstuurd zal hebben gemerkt dat post heel aantrekkelijk is voor kinderen! Ze vinden het al geweldig als ze zelf post krijgen maar met een leuke, herkenbare postzegel maak je ze extra blij! En wie kent Nijntje nou niet?

In 2015 is het alweer zestig jaar geleden dat Dick Bruna’s eerste boekje van Nijntje verscheen. Ter ere van dit jubileum geeft PostNL een 12delige serie postzegels uit! Vanaf januari zijn de eerste twee velletjes met Nijntje zegels te koop voor €5,- per velletje van vijf postzegels. Dit is iets duurder dan de normale postzegelprijs. De één heeft het er wel voor over en de ander niet – maar je verstuurt je post wel met hele leuke en unieke postzegels of legt een bijzondere verzameling aan.

nijntje 2

 

De eerste twee velletjes met Nijntje zegels zijn hier te koop en in de loop van het jaar komen de andere 10 velletjes uit.

Franciens Katten

katten 4

Voorheen gaf PostNL veel verschillende ‘normale’ velletjes met tien postzegels uit met leuke, nieuwe ontwerpen maar tegenwoordig houden ze het bij de ‘speciale’ jubileum velletjes met vijf of drie postzegels. Helaas is hier de prijs iets hoger van maar de ontwerpen worden wel steeds mooier en mooier!

Zo is deze serie van Franciens katten wel een juweeltje! Volgens de site zijn er zes verschillende velletjes met op ieder vel drie postzegels + drie bijpassende kaarten te koop. Op de site staan er echter maar vijf en dat is maar goed ook want je zou ze allemaal willen hebben! Geweldig voor een poezenliefhebber als postvriendin en voor op je poezenthemapost!

Tip! van het mooie plaatje op het velletje kan je weer een label of een plaatje maken

Postzegelnieuwtjes-001

 

Voor drie postzegels + drie ansichtkaarten betaal je €4,95,- en heb je keuze uit vijf verschillende setjes, je kan ze sinds 23 februari 2015 hier kopen.

Postzegels met korting

Zijn de normale postzegels toch wat te duur voor jouw budget, neem dan eens een kijkje op postzegelsmetkorting.nl. Hier verkopen ze oude eurozegels die niet meer gedrukt worden maar nog wel geldig zijn. Zolang je omgerekend maar het huidige tarief op plakt. Bij je bestelling krijg je netjes een omreken overzichtje meegestuurd dus dat is erg simpel! Het leuke aan deze postzegels is dat je verschillende postzegels krijgt!

POSTcrossing postzegels van Natuurlijkefoto.nl

Ben je op zoek naar mooie, unieke postzegels voor je post naar het buitenland, neem dan regelmatig een kijkje op natuurlijkefoto.nl. Het is een webwinkel waar mooie ansichtkaarten van natuurfoto’s (dieren, bloemen en landschappen) worden verkocht. Ideaal voor postcrossing maar ook prachtig voor je eigen poststukken. Naast de kaarten verkopen ze ook een aantal persoonlijke postzegels. Deze wisselen per seizoen en de lente zegels staan net online! Je kan kiezen uit een tulp, een lammetje of een molen.

Voor een velletje van tien internationale zegels betaal je €13,50 en ze zijn hier te koop.

Postzegelnieuwtjes-002

bron foto’s: natuurlijkefoto.nl

Persoonlijke postzegels laten drukken

PostNL heeft ons de afgelopen maanden al twee keer blij gemaakt met een kortingscode voor het bestellen van persoonlijke postzegels, waardoor je het reguliere tarief betaalde. Helaas is er momenteel geen kortingscode. Maar hoe meer je bestelt, hoe goedkoper ze worden. En hoe leuk is het om je eigen postzegels te hebben? Als je op Instagram zit zal je er al verschillende voorbij hebben zien komen. De één kiest voor haar logo, de ander voor een mooie quote en heel veel kiezen er voor hun huisdier! Je persoonlijke postzegels bestel je hier. Zodra er weer een kortingscode is, delen we deze natuurlijk gelijk met je!