Tags

, , , , ,

Soms kom je van die pareltjes tegen, kaarten die weer héél anders zijn dan alles wat je al kent. Dat gevoel had ik toen ik de kaartjes zag van EvaRoos. Eva van Alphen is illustrator, animator en grafisch ontwerper en Roos is fotograaf en filmmaker. Samen hebben ze negen verschillende kaartjes ontworpen waarbij ze de foto’s van Roos combineren met de illustraties van Eva. Vandaag mag ik 3×9 kaarten weggeven aan jullie! Lees gauw verder hoe je mee kunt doen!

Drie te winnen kaartensetjes van Evaroos

Drie te winnen kaartensetjes van Evaroos

Om Evaroos iets beter te leren kennen, stelde ik Eva en Roos een paar korte vraagjes.

Hoe is Evaroos begonnen?
“We leerden elkaar kennen op de KABK, tijdens een cursus Moving Image. We vonden elkaar werk mooi en besloten om samen 1 maand een project op te zetten; een combi van tekeningen van Eva met fotografie van Roos. Dit leverde veel plezier op en we kregen veel positieve reacties.”

Wat kunnen mensen vinden bij Evaroos?
“Kaartjes op verzoek, hiervan hebben we 9 soorten. We maken ook geboortekaartjes; je kunt kiezen voor een standaard kaart of een kaart op maat. En prints, ingelijst in een mooie houten lijst (maten van lijsten zijn A4 (21×29,7), 15×20, 13×18, 10×15) maar ook los in passe-partout.” Kijk voor alle prints en producten op evaroos.nl

Wat is van jullie zelf de favoriete kaart?
“Van Roos de breiende oma en van Eva de luchtballon.”

Een kaart kost €1,50. De kaarten zijn heel geschikt om zelf in te lijsten in een klein lijstje, op te hangen of om te gebruiken voor post. Door de sprekende beelden, kun je je eigen gevoel bij de kaart vertalen naar post. De achterkant van de kaart bevat ook een print, maar is niet vorm gegeven als een ansichtkaart. Perfect om bijv. te versturen in een doorzichtig zakje!

Achterkant van de kaart van Evaroos

Achterkant van de kaart

Mocht je een kaart willen bestellen, kun je een mail sturen naar post@evaroos.nl. Kaarten worden verzonden via PostNL voor de standaard verzendkosten.

Zelf ging ik ook aan de slag met twee van de kaartjes. Één kaartje plakte ik met behulp van fotohoekjes op een dubbele kraftkaart. Het leuke hiervan is dat de ontvanger het kaartje uit de hoekjes kan halen en zelf weer kan gebruiken! Het kaartje gaf mij een gevoel wat ik heb uitgedrukt in een quote met alfabetstickers “let’s get lost”. De kaart bond ik samen met een grof touwtje waaraan ik een label hing als een soort koffer label met de tekst “destination unknown”.

Kaart van Evaroos a la Postfabriek: destination unknown

Kaart van Evaroos a la Postfabriek: destination unknown

Met een andere kaart maakte ik een kaart met een venster met daarin sterretjesconfetti. De kaart gaf me een beetje een dromerig gevoel, waarbij ik de quote “thinking of you” wel vond passen. Deze schreef ik met witte permanente pen op het doorkijkvenster.

Kaart van Evaroos a la Postfabriek: thinking of you

Kaart van Evaroos a la Postfabriek: thinking of you

WINACTIE

Wil je zo’n set met 9 prachtige kaarten winnen? Laat dan in een reactie weten welke van de kaarten jouw favoriet is en waarom!

Alle te winnen kaarten van Evaroos op een rijtje.

Alle te winnen kaarten op een rijtje. Laat weten welke jouw favoriet is en waarom en maak kans een set te winnen!

Je kunt meedoen tot maandag 30 november 20:00, reacties die na die tijd binnen komen doen niet meer mee. Vul bij je reactie je mailadres in, zodat we contact op kunnen nemen mocht jij gewonnen hebben! Laat je liever geen reactie achter op de blog of lukt het niet, kun je jouw reactie ook naar ons mailen via info@postfabriek.nl

Succes!

Liefs,
Kim

PS. De winactie is gesloten! De winnaars zijn: Marjan van Z. (heeft gereageerd per mail), Ikkelien & Hans. Gefeliciteerd, de kaarten komen jullie kant op! Niet gewonnen? Shop dan gauw de kaartjes zelf op evaroos.nl !