Tags

, , , , , ,

 

Een kerstkaart maar dan in hippe DIY uitvoering! Foto van hipgemaakt.nl

Een kerstkaart maar dan in hippe DIY uitvoering! Foto van hipgemaakt.nl

Kim, Ruchama en ik stoppen graag een beetje extra liefde en aandacht in onze kaartjes. We versieren ze met tape, stickers en wiebeloogjes, ponsen er sierlijke randjes aan, verpakken ze in doorzichtige zakjes met glittertjes en we beschrijven niet alleen de schrijfvlakken, maar met onze favoriete witte stift schrijven we ook onze eigen tekst op de voorkant. Ankepanke en Hipgemaakt snappen dat helemaal! Samen maakten ze deze hippe kerstkaart die bestaat uit tien verschillende mini-kaartjes en een stuk touw. Ze geven je daarmee alle ruimte om er zelf mee aan de slag te gaan en zo een persoonlijke én unieke kerstkaart te maken.

Op de achterkant van de kaartjes staan verschillende kniplijnen. Kies er één of knip elk kaartje in een andere vorm om deze kerstkaartslinger uniek te maken.

Op de achterkant van de kaartjes staan verschillende kniplijnen.

Op de achterkant van de kleine kaartjes staan meerdere kniplijnen. Je kunt de kaartjes daarmee op verschillende manieren uitknippen. Kies er één of knip ze juist allemaal anders. Op de achterkant is genoeg ruimte om je kerstgroet te schrijven. Of misschien wel een kerstwens voor of van ieder gezinslid. Verstuur de hele set in een envelop of plak een labelsticker op het zakje zelf. De aparte kaartjes vormen samen een mooie kerstslinger. Maak ze aan het touwtje vast door er gaatjes in te maken met een perforator of gebruik kleine wasknijpertjes.

De kerstslinger van Ankepanke en Hipgemaakt weegt precies 20 gram en kan dus met 1 postzegel verstuurd worden.

Het setje weegt precies 20 gram en kun je dus met 1 postzegel versturen.

Eén setje weegt precies 20 gram en kun je dus met 1 postzegel versturen. Gebruik je een Decemberzegel? Dan kun je de slinger iets voordeliger versturen en zelfs nog iets kleins toevoegen. Deze speciale zegel is geldig van 24 november 2015 tot 6 januari 2016 en mag je gebruiken voor brieven en kaarten tot 50 (!) gram.

Hoe doe je mee met de winactie?

De Postfabriek mag van Hipgemaakt twee setjes weggeven,. Wie worden de gelukkige winnaars?

We mogen van Hipgemaakt twee setjes weggeven. Wie worden de gelukkige winnaars?

Van Hipgemaakt mogen we twee setjes weggeven! Je hebt tot morgenavond 20:00 uur de tijd om kans te maken op zo’n leuke kerstslinger. Dit doe je door in een reactie onder dit blogje te vertellen hoe jij een kaartje persoonlijk maakt. Zorg je er ook voor dat je een geldig e-mailadres invult? Dan kunnen we na het kiezen van de winnaars meteen contact met je opnemen!

Heb je geen geduld of wil je er graag meer bestellen? De set is dit jaar te koop voor een leuke introductieprijs; je betaalt nu €1,50 ipv de standaardprijs van €1,95 en bij aankoop van 10 setjes ontvang je het elfde setje gratis!

Morgen openen we weer een nieuw ‘vakje’ van onze adventskalender. Zien we je dan weer?

Lieve groetjes,

Nienke

Edit: Deze winactie is gesloten. De kerstkaartslingers zijn gewonnen door Léone en Helma; gefeliciteerd! De setjes komen zo snel mogelijk naar jullie toe.