Tags

, , ,

Twee setjes kaarten

Twee setjes kaarten

Vandaag liggen er twee leuke setjes postkaarten van Studio Inktvis klaar om te winnen! In beide setjes vind je acht verschillende kaarten in de vrolijke stijl van Studio Inktvis terug maar altijd met kleur en vrolijkheid!

Winactie en kortingscode

Maak kans op een van de twee setjes door een gezellige reactie achter te laten in dit logje! Geef een geldig email-adres op, deze is alleen voor ons zichtbaar, zodat we je kunnen bereiken als je hebt gewonnen. Je hebt t/m zondag 20 december 20:00 om mee te doen! Dan zijn ze hopelijk nog oor kerst bij jou binnen.

Naast de winactie krijg je vanaf vandaag t/m 26 December ook 15% korting op alles in de webwinkel van Studio Inktvis met de code: ‘postfabriekfeest’. Naast de mooie postkaarten vind je in de webwinkel ook leuke posters, een kalender en wenskaarten!

winactie studio inktvis

het te winnen setje kaarten

Studio Inktvis Winactie III

Vrolijke achterkanten

Veel succes en liefs, Ruchama