Tags

, , , ,

In oktober en november zijn mijn zoontjes jarig. Dit keer kregen ze nadat ze beiden jarig waren geweest een cadeautje van Nienke, een cadeautje bestemd voor hen allebei. Het was een prentenboek, onder meer over contact per post. Het bracht me op het idee om wat producten op een rijtje te zetten voor jullie die niet te gebruiken zijn voor het maken van post, maar wel met postthema gemaakt zijn!

Prentenboeken

Allereerst natuurlijk het mooie prentenboek wat Nienke ons stuurde, genaamd De brief van Herman en geschreven door Tom Percival. In het boek kun je de brieven openklappen, wat kinderen natuurlijk erg leuk vinden. In het boek verhuist de beste vriend van Herman ver bij hem vandaan, maar blijft hem wel brieven sturen. Herman is echter bang dat zijn vriend hem niet meer nodig heeft, totdat deze in een brief schrijft hem te missen. Herman is dolblij en schrijft meteen een brief terug, maar als hij deze wil posten is de brievenbus voor de winter gesloten. En nu?

Prentenboek De brief van Herman te koop bij ilovespeelgoed.nl

Prentenboek De brief van Herman te koop bij ilovespeelgoed.nl

Een boek wat ik zelf niet ken, maar in mijn zoektocht tegen kwam en leuk vond klinken is Brieven van Felix In dit boek krijgt Sofie allemaal brieven van haar knuffelkonijn Felix, die op wereldreis is.

Prentenboek Felix op wereldreis te koop bij meerleuks.nl

Prentenboek Felix op wereldreis te koop bij meerleuks.nl

cadeaus gemaakt van postzakken

Op Collectclub.nl kun je niet alleen terecht voor mooie postzegels, maar ook voor bijzondere cadeaus in postthema! De producten zijn gemaakt van échte postzakken, wat ze natuurlijk nog leuker maakt. Ze zijn er van klein tot groot en van betaalbaar tot aan de prijzige kant. Denk aan tassen, een iPadhoes en onderstaande producten. Hoe leuk is bijvoorbeeld dit notitieboekje?

Een notitieboekje met kaft van een echte postzak te koop bij Collectclub

Een notitieboekje met postzak-kaft te koop bij Collectclub

Of draag de post altijd met je mee door je sleutels aan deze mooie sleutelhanger met postzegel detail te hangen!

Sleutelhanger in postzak-stijl te koop bij Collectclub

Sleutelhanger in postzak-stijl te koop bij Collectclub

Producten in airmail thema

Er zijn ook allerlei leuke producten te koop in airmail thema. Ik zette er een aantal op een rijtje. Als je op de foto klikt, linkt deze door naar een webshop waar het product te koop is.

Een portemonnee van mighty wallet in airmail stijl te koop bij onigiri.nl

Een portemonnee van mighty wallet in airmail stijl te koop bij onigiri.nl

Tafelzeil in airmail thema te koop bij tafelzeil.nl

Tafelzeil in airmail thema te koop bij tafelzeil.nl

Een kussen in airmail thema wat je kunt personaliseren te koop bij Oliverhandmade op Etsy.com

Een kussen in airmail thema wat je kunt personaliseren te koop bij OliveHandmade op Etsy.com

Deurmat van Hamat met airmail thema te koop bij Giezen woninginrichting

Deurmat van Hamat met airmail thema te koop bij Giezen woninginrichting

Voor je fiets

Er zijn ook allerlei leuke accessoires voor je fiets te krijgen in post thema. Hoe leuk is dat? Ik vond bijvoorbeeld een zadelhoes, maar ook een fietsbel en zelfs een houten fietskrat! Leuk toch? Zie hieronder de foto’s mét linkjes.

Zadelhoes van bikecap te koop bij hipinderegen.nl

Zadelhoes van bikecap te koop bij hipinderegen.nl

Fietskrat te koop bij fietsweb.nl

Fietskrat te koop bij fietsweb.nl

Fietsbel te koop bij etrias.nl

Fietsbel te koop bij etrias.nl

Er is vast nog een hoop meer te koop, maar soms moet je het ook gewoon maar tegenkomen. Hier nu zomaar een aantal producten waar je op postgebied niets mee kunt, maar wel je liefde voor post kunt laten zien in de spullen die je gebruikt of om je heen hebt! Wie weet zit er nog een leuk kerstcadeautje tussen voor je favoriete postliefhebber!

Liefs,
Kim