Tags

, , , , ,

Terwijl we achter de schermen alweer volop met de planning bezig zijn, mailtjes tikken, ideeën uitwerken en weer knutselen zijn geslagen, warmen we vandaag ook onze Postfabriek weer op. Kacheltje aan en het eerste logje van 2016 aan en voor jullie schrijven! Dit logje stond eigenlijk gepland voor vrijdag 1 januari maar na een hele volle blogmaand in December waren we toe aan even wat dagen vakantie. Het was gelijk een goed begin van ons nieuwe voornemen – wat minder volgens onze structuur bloggen. Iets losser en niet alleen met ons hart logjes schrijven maar ook op ons gevoel online zetten.

Tijdens en na onze Adventskalender werden we overladen met lieve berichtjes, complimentjes, blije kaartjes en heel veel dankbaarheid. We kregen er zo’n warm gevoel van! We zeggen het vaker maar wat hebben wij fijne lezers!! In het eerste logje van 2016 willen we dan ook graag de post laten zien die we van lezers hebben gekregen.

Post van Rachel

Om te beginnen kregen we alle drie van onze trouwe lezeres Rachel een lieve kerstkaart mét een stapeltje mooie postzegels. Rachel schrijft dat deze serie postzegels haar lievelingszegels zijn en daar ben ik het helemaal mee eens! Al werd ik ook érg enthousiast van de leuke hondenpostzegels. En zie je die mooie persoonlijke postzegel? Rachel tips ons altijd als eerste wanneer er weer een kortingscode is en ze spaart & ontwerpt zelf mooie persoonlijke postzegels!

Lieve post van Rachel

Lieve post van Rachel

Post van José

Van lezeres José kregen we een kerstkaartje met mooi gedicht en drie lekkere theetjes!

Post van Jose

Post van José

Post van Anita

Anita, eigenaresse van MeerLeuks.nl waar we regelmatig mee samen werken stuurde ons een mooi kerstkaartje met ook een mooi gedichtje daar op geschreven!

Post van Anita

Post van Anita

Post van Hans

Nog zo’n trouwe lezer die ons regelmatig een kaartje stuurt is Hans. Inmiddels herken ik zijn handschrift al en zijn we elke keer weer blij met de mooie woorden die Hans met ons deelt!

Post van Hans

Post van Hans

Post van Rianne
Lezeres Rianne stuurde de meiden van de Postfabriek deze lieve kerstkaart.

Post van Rianne

We sloten 2015 af met een adventskalender en Rianne bedankte ons ervoor met een handgeschreven berichtje. Ze kon de blijdschap van haar kinderen nu nóg beter begrijpen: elke ochtend een blij gevoel bij het openen van een nieuw vakje. En naast alle échte post hebben we naar aanleiding van onze adventsblogjes ook een heleboel elektronische brieven gekregen. Daar hebben we geen foto’s van om jullie te laten zien, maar ook die berichtjes gaven ons een heel warm gevoel. We hebben zoveel lieve complimentjes gekregen! Dat raakte ons en maakte ons trots! We delen graag onze posttips en persoonlijke verhalen. Daar verwachten we niets voor terug. Toch is het ontzettend fijn om af en toe ook iets van onze lezers te lezen. Dankjewel daarvoor!

Post van Aline

We bewaren het grootste pakket voor het allerlaatste… Wat een verrassing stuurde Aline van BrocantePost.nl ons alle drie! Kim vroeg op Whatsapp of Nienke en ik het brocante pakketje al hadden ontvangen en wekte daarmee onze nieuwsgierigheid al op. Diezelfde middag vonden ook wij in onze brievenbus een overvol brievenbuspakketje! We laten je niet teveel zien want al dit moois bewaren we voor een logje apart maar even kijken mag wel. BrocantePost zegt het natuurlijk al, een webwinkel vol met brocante postspulletjes. Nu zijn wij alle drie geen brocante types maar waren we alle drie blij verrast met het moois wat Aline ons stuurde. Daarom zie je binnenkort wat er allemaal in dit pakketje zat!

Post van BrocantePost

Post van Aline

 

Liefs van ons

We zijn er natuurlijk twee weken te laat mee maar net zo gemeend wensen we jullie een liefdevol 2016. Een jaar waarin je mag doen waar jij blij van wordt, oprechte aandacht voor anderen hebt en je gezien & gehoord voelt. Natuurlijk wensen we je juist geen verdriet en pijn toe, maar wel de moed om overal wat moois in te zien en te durven leren van de pijnlijke momenten die bij het leven horen. We hopen dat je minstens zo lief voor jezelf zal zijn als dat je voor anderen bent. Laten we de Postbodes hun banen behouden en stuur kaartjes naar iedereen die je lief hebt maar ook naar de postbode, vreemden en eentje naar jezelf. Beleef het leven en volg je hart – want dat klopt! ♥

Liefs van Kim, Nienke en Ruchama