Tags

, , ,

Van lieve lezer Marieke kregen we gisteravond een mailtje waarin ze vertelde hoe blij ze is dat we weer terug zijn van onze vakantie. Maar ze tipte ons ook over het foldertje wat in het blikje bij de Decemberzegels zat. In dat foldertje staat een code voor een gratis setje kaarten bij aanschaf van twee velletjes postzegels (t.w.v. €14,60). Met dit setje kaarten kan je het blik weer vullen!

De code ‘BLIK2016’ is nog t/m 31 januari geldig en zolang de voorraad strekt bruikbaar op postkantoor.nl

leuke code voor een setje gratis kaarten

leuke code voor een setje gratis kaarten

Dank je wel voor het delen Marieke! Mochten jullie ook een tip, leuk idee of een lieve boodschap hebben, voel je vrij te mailen naar info@postfabriek.nl

Liefs, Ruchama

PS. Nu we wat losser bloggen vind je het misschien handig om je rechts in de balk in te schrijven met je e-mailadres. Zodra er een nieuw logje online komt krijg je dit in je mailbox! Je kan ook voor BlogLovin’ kiezen, hierbij krijg je van al je favoriete blogs de nieuwe logjes in beeld!