Tags

, , , , , , ,

Helaas zijn we zelf niet in de gelegenheid om naar de winkel te rennen en de nieuwste Flow heerlijkheid te kopen en in eigen foto’s met jullie te delen maar dit leuke mix & match pakket in pasteltinten willen we jullie, echte papier- en postliefhebbers niet onthouden. Daarom vind je in dit logje wat Flow zelf over ‘MIX & MATCH LOVE AND HAPPINESS 2016’ vertelt wat sinds vandaag in de winkels (zoals Bruna en Primera) ligt!

“Het is een papierpakket met 65 paper goodies: 10 vellen briefpapier, 10 grote en 10 kleine enveloppen, 10 notecards, 10 labels, 5 stickervellen, 2 slingers, 1 mini-poster en 1 notitieschriftje.

“Creative director Astrid: “Vroeger – misschien nu ook nog wel – had je van die prachtige gesealde pakketjes met velletjes buitenlandse postzegels. Zoiets wilden we graag maken met een verzameling paper goodies, zodat je altijd een kaartje, label of velletje papier bij de hand hebt. Het thema is Love & Happiness, en we kozen voor lente- en zomerkleuren in pasteltinten.”

Het artwork is van illustrator Geertje Aalders, bekend van haar papercuts, en van de Vlaamse Karolien Van de Gaer (Studio Meez). Monique van der Vlist (Happy MakersBlog) deed de art direction.

Flow Mix & Match kost € 12,95 en is verkrijgbaar in de winkel en via onze webshop. (Dit pakket maakt geen deel uit van het Flow-special-abonnement.)”

Heb jij het pakket al in handen gehad en wat vind je er van?

Tip! Als abonnee van Flow Magazine krijg je €2,59 korting met de code ‘flowabo’! 

Liefs, Ruchama