Tags

, , , , ,

Postcard Label Stickers van MeerLeuks

Postcard Label Stickers van MeerLeuks

Een maand geleden schreef lieve postvriendin Dana een gastlog voor onze Postfabriek waarin ze liet zien hoe ze oude pocketboekjes omtoverde tot kaartjes door een ‘Postick‘ te gebruiken. Enthousiast door dit geweldige leuke idee was het toch een beetje een teleurstelling dat deze postcard label stickers helemaal in Zuid Afrika besteld moeten worden en alleen met PayPal betaald kunnen worden. Dit is niet voor iedereen haalbaar en daar moest toch wat op te vinden zijn…

Geïnspireerd door Dana en getipt door Nienke ging Anita van MeerLeuks.nl op onderzoek uit of deze stickers niet goedkoper en in Nederland aangeboden konden worden. En veel sneller dan we verwacht hadden vonden we ineens als verrassing een stapeltje Postcard Label Stickers van Anita in onze brievenbussen! Het is haar gelukt om de stickers zelf te laten drukken en zo de kosten lager te kunnen houden waardoor de stickers bij haar slechts €0,19 per stuk kosten!

 

Natuurlijk heb ik gelijk twee kaartjes gemaakt, niet uit een vintage boekje maar uit een prachtig bloemenboek, ooit in de Kringloopwinkel gekocht. Het handige van de stickers is dat je precies je plaatje af kan meten en hem gelijk op de achterkant plakt. De stickers van Anita hebben in tegenstelling tot de stickers van Tatjana geen afgeronde hoekjes wat juist weer fijn is voor de mensen zonder pons om hoekjes af te ronden! Zo kan je zelf kiezen of je afgeronde hoekjes wil of niet. Een hoekjes afrondpons koop je bij Pipoos of bij de Boekenvoordeel. Verder zijn Anita haar stickers iets dunner en schijnen daarmee iets meer door dan die van Tatjana maar hé, omgerekend zijn ze per stuk 13 cent goedkoper en spaar je de verzendkosten vanuit Zuid Afrika uit!

Postcard Label Stickers van MeerLeuks

Postcard Label Sticker passen op een plaat

Postcard Label Stickers van MeerLeuks

Kaart maken met een Postcard Label Sticker

Postcard Label Stickers van MeerLeuks

Sticker uitknippen

Postcard Label Stickers van MeerLeuks

Kaartjes met Postcard Sticker Labels

Winactie

Niet alleen wij kregen een stapeltje stickers van Anita, ook mogen we nog eens 50 stickers weggeven aan onze lezers! Die stapel Postcard Label Stickers kunnen we natuurlijk aan één lezer geven maar we maken veel liever 5 mensen blij dus geven we 5 x 10 stuks weg!

Vertel in een reactie aan wie en waarom jij je eerste kaartje met een Postcard Label Sticker gaat sturen en maak daarmee kans op één van de vijf setjes stickers! Woensdagavond 8 juni om 20:00 maken we bekend welke vijf lezers de stickers opgestuurd krijgen. Zorg er voor dat je een geldig emailadres (alleen voor ons zichtbaar) invult zodat we je kunnen bereiken als je hebt gewonnen.

De winactie is gesloten en door Lize, Katja, Bernardine, Catrina en Nienke gewonnen. Zij hebben inmiddels een mailtje ontvangen.

Liefs, Ruchama

PS. Ben je benieuwd hoe je vintage kaartjes maakt met de label stickers? Dana vertelt het je in dit logje!