Tags

, , , , ,

Eindelijk! Na heel veel geduld te hebben opgebracht en vaak de vraag horen wanneer er weer een kortingscode voor Persoonlijke Postzegels zou komen maakt PostNL ons blij. Nou een beetje dan, want waar je voorheen de gehele servicekosten als korting kreeg, krijg je tegenwoordig maar 50% korting op de servicekosten. Zouden we met zijn allen veel te veel mooie persoonlijke postzegels hebben besteld? 😉

Maar we gaan niet zeuren hoor, het is al heel fijn dat er weer een kortingscode is! We zaten er namelijk al op te wachten en lezeres Willemijn was zo lief om de code gelijk met ons te delen zodra ze hem zag.

persoonlijke postzegels kortingscode

Persoonlijke Postzegels kan je hier bestellen.

Met de code ‘VADER2016‘ krijg je tot 15 juni 50% korting op de servicekosten van een velletje postzegels. Hierdoor komt de prijs van €9,95 op €8,43 uit. Hoe meer postzegels je betaalt, hoe lager het bedrag wordt. Met meerdere velletjes kwamen wij op €7,90 per velletje uit. Dit komt toch al in de buurt van het reguliere tarief! Je bestelt je persoonlijke postzegels hier.

Inspiratie

Nog wat inspiratie nodig voor het bestellen van persoonlijke postzegels? Hieronder zie je de postzegel die ik de laatste keren heb besteld. Denk bijvoorbeeld eens aan postzegels speciaal voor troostpost of juist voor verjaardagspost!

troostpost postzegels

O.a. postzegels speciaal voor troostpost

post thema postzegels

Persoonlijke postzegels met post thema

Postzegels van Lupa

Persoonlijke Postzegels van Lupa

Liefs, Ruchama