Tags

, , ,

Het nieuwste Flow Book for Paper Lovers ligt in de winkel! Editie nummer vier!

Het nieuwste Flow Book for Paper Lovers ligt in de winkel!

Jaaa! Het is er weer: het jaarlijkse Flow Book for Paper Lovers! De vierde editie ligt vanaf 15 november in de winkel en het is weer een feestje om doorheen te bladeren. Wie de Postfabriek op Facebook volgt, heeft al even mee kunnen kijken in dit geweldig dikke boek. Direct na aankoop wilde ik mijn enthousiasme delen en nam een live video op. Deze kan je terugkijken op onze Facebook-pagina.

Flow Book for Paper Lovers

Heb je nog nooit van het Flow Book for Paper Lovers gehoord? Dan zal ik je even bijpraten! Voor het vierde jaar op een rij hebben de makers van Flow een prachtig boek voor papierliefhebbers ontworpen. In deze speciale uitgave staat bijna geen tekst en hij zit vol met meer dan 300 pagina’s aan paper goodies. Je vindt er labels, kaartjes, briefpapier, stickers, posters, pop-ups, enveloppen en nog veel meer. Het is door én voor papierliefhebbers ontworpen. Het is geen boek om in te lezen, maar een boek om te gebruiken! Het is de bedoeling dat je het helemaal aan stukken scheurt, want alle paper goodies zijn uitneembaar!

In deze nieuwe editie van het Book for Paper Lovers hebben de makers van Flow geprobeerd dat oude kantoortjesgevoel te stoppen. In die kantoortjes vind je allerlei moois in laatjes en kastjes. Alsof je steeds weer iets nieuws ontdekt. Het is onderverdeeld in drie ateliers: een papier-atelier (Paper Studio), een drukwerkatelier (Print Studio) en een patroontjesatelier (Pattern Studio).

Ruim een kilo!

Flow Book for Paper Lovers 4 is 1202 gram aan prachtige papieren goodies!

Ruim een kilo papieren goodies!

Toen ik vier jaar geleden het allereerste Book for Paper Lovers kocht, viel mij meteen op hoe zwaar het was. Ik kon het daarom niet laten om het even te wegen: hoeveel gram aan prachtig papier zit er in zo’n boek? En dat wegen werd een traditie. De jaren daarna hebben we meteen na aanschaf de boeken op de weegschaal gelegd. Elke editie woog ruim een kilo! Ook dit jaar hoor ik van vriendinnen en lezers: ‘Hij is húúúge!’ Even dacht ik dat dit de allerzwaarste tot nu toe was. Maar Ruchama, die gauw de cijfertjes erop nakeek, liet weten dat één van de vorige boeken toch net iets zwaarder was. Misschien moeten we vanaf nu de omvang ook maar gaan opmeten, hihi. Want dit jaar is het boek mega dik! Wil je de andere edities ook bekijken? In de rechter zijbalk op onze website kan je een categorie selecteren. Als je op Flow Special Book For Paper Lovers klikt, zie je alle blogjes die we over deze specials hebben geschreven.

Zoals het wegen voor de Postfabriek een traditie is geworden, horen we dat het voor veel van onze lezers ook traditie is geworden om het boek cadeau te vragen óf te geven voor één van de feestdagen in december. Het is ook een geweldig mooi cadeau! Heb jij dit boek ook op je verlanglijstje gezet en wil je de inhoud nog als verrassing bewaren? Dan adviseer ik je om niet verder te kijken! Ben je vreselijk nieuwsgierig en wil je met me mee bladeren? Klik dan op ‘Lees verder.’

Print Studio

Flow Book is onderverdeeld in drie hoofdstukken: paper studio, pattern studio én print studio.

In Print Studio vind je briefpapier, labels, ansichtkaarten, vouwenveloppen, een pop-up typemachine en verschillende soorten stickers.

briefpapier en bijpassende labels in Flow Book for Paper Lovers 4

Briefpapier en bijpassende labels met allerlei mooie printjes

Briefpapier uit Flow Book for Paper Lovers 4

Briefpapier

sluitstickers uit Flow Book For Paper Lovers 4

Sluitstickers

Briefpapier met verschillende prints en aan beide kanten bedrukt uit het Flow Book for Paper Lovers

Nog meer briefpapier

Alfabetstickers in twee verschillende lettertypes uit Flow Book for Paper Lovers

Alfabetstickers

Vouwenveloppen met ruimte voor een boodschap uit Flow Book for Paper Lovers 4

Vouwenveloppen met ruimte voor een boodschap

Elke bladzijde is uniek in het Flow Book for Paper Lovers

Elke bladzijde is uniek!

Kijk nou hoe geweldig! Een pop-up typemachine! Een favoriete bijdrage in het Flow Book for Paper Lovers 4

Kijk nou hoe geweldig! Een pop-up typemachine!

Paper Studio

Flow Book is onderverdeeld in drie hoofdstukken: paper studio, pattern studio en print studio.

In Paper Studio vind je vloeipapier, inpakpapier, gekleurd papier, een slinger, mini-posters, een grote poster, een 3D-poster, miniboekjes, een verjaardagskalender en nog meer mooie papiertjes.

Doorzichtig papier en vloeipapier in verschillende kleuren in het Flow Book for Paper Lovers

Doorzichtig papier en vloeipapier in verschillende kleuren

slinger

Tekstslinger: let’s stay home

Verjaardagskalender

Verjaardagskalender

Drie mini-boekjes: yesterday, today en tomorrow

Drie miniboekjes: yesterday, today en tomorrow

Etikettenstickers

Etikettenstickers

Mini-poster

Mini-poster

Pattern studio

Flow Book is onderverdeeld in drie hoofdstukken: paper studio, pattern studio en print studio.

In Pattern Studio vind je vlaggetjes die je uit kan knippen, een natuur-plakplaat, cadeaupapier, mini-kaartjes, patronen om in te kleuren, verschillende stickers en heel veel patroontjes.

Papier met patroontjes

Papier met patroontjes

Vlaggetjes met patroontjes

Vlaggetjes met patroontjes

vlaggetjes met letters

Vlaggetjes met letters

stickers met glitter

Stickers met glitter

Grote vellen cadeaupapier en ansichtkaarten

Grote vellen cadeaupapier en ansichtkaarten

kaftgoodies

Zelfs in de kaft zit moois van papier verstopt! Er is zoveel te zien dat ik het niet allemaal in één blogje kan laten zien. Maar papier moet je ook eigenlijk zelf voelen, bewonderen, beleven, ervaren en aaien. Dus hop! Naar de winkel!

Korting voor abonnees

kortingvoorabonnees

Flow-abonnees krijgen korting bij Bruna met deze flyer!

De vierde editie van Flow Book for Paper Lovers kost € 19,95 en kan je bijvoorbeeld bij Bruna kopen of in de webshop van Flow bestellen. Heb je een abonnement op Flow Magazine? Vergeet dan niet de flyer uit Flow 7-2016 op te zoeken. Als je die flyer inlevert bij de kassa van Bruna krijg je € 3 korting en betaal je dus maar € 16,95.

Notebook for Paper Lovers

Flow Notebook for Paper Lovers (Afbeelding van Flow)

Flow Notebook for Paper Lovers (Afbeelding van Flow)

Kan je geen genoeg krijgen van alle mooie papiertjes van Flow? Dan hebben we goed nieuws! Vanaf 6 december ligt er ook nog een Flow Notebook for Paper Lovers in de winkel! Flow maakte nóg een ode aan papier. Nóg een boek zonder tekst maar wel met verschillende soorten papier, zoals je dat van de producten van Flow kent: ruw, glad, knisperend, roze, wit en met lijntjes. Allemaal lege blaadjes die wachten op gedachten, tekeningen, to do-lijstjes en meer. En ze stopten er ook nog een schriftje en stickers bij. Kan je niet wachten tot dit notebook in de winkel ligt? Via de webshop van Flow is hij nu al leverbaar.

Heb jij het nieuwste Book for Paper Lovers al gezien? Of staat hij op je verlanglijstje en moet je nog eventjes geduld hebben? We zijn heel erg benieuwd wat jullie ervan vinden. Deel je je ervaring met ons en laat je een reactie achter? Dat zouden we heel erg leuk vinden!

Lieve groetjes,

Nienke