Tags

, , , , ,

mooie decembermaand

We wensen jullie een mooie decembermaand!

Lieve lezers!

Morgen begint de maand december en dat betekent dat we aan de Adventskalenders mogen beginnen. Niet alleen de eerste chocolaatjes mogen we opeten, er zijn ook veel lezers die mee doen aan een speciale swap voor de Adventsperiode of een zelfgemaakte adventskalender hebben. Vorig jaar maakten wij met heel veel plezier onze allereerste Adventskalender, elke dag een logje op onze Postfabriek met afwisselend leuke winacties, mooie quotes, DIY en bezinning. We kunnen en willen dan ook niet anders dan ook deze Decembermaand weer samen met jullie door te lopen!

Eerste quote van december

“Hello december, make my wishes come true!”

1 december betekent niet alleen het aanbreken van de laatste maand van 2016 en dus hoog tijd om eens stil te staan bij het leven of het beginnen van de adventskalender maar ook een nieuwe maand voor een nieuwe challenge! Ik schreef al eerder dat ik mee deed aan de maandelijke hand lettering challenge en sinds kort heeft Marijke de Nederlandse versie. Omdat voor morgen al een heel lekker vakje ingepland staat wil ik je vanavond nog even wijzen op het nieuwe lijstje voor december! In het tweede vakje zal je meer lezen over Marijke en haar leuke kaartjes (die je misschien wel kan winnen! ;-)) maar voor nu eerst maar pen en papier pakken om aan de slag te gaan. Het is namelijk wel zo leuk om gelijk op 1 december mee te kunnen doen! Je kan het zo makkelijk of uitgebreid maken als je zelf wil.  Zelf ging ik aan de slag met waterverf maar je kan ook de tip uit mijn vorige logje gebruiken en voor labels gaan.

 

Hier kan je vast het lijstje zien, laat je het weten als je mee doet? Dat vinden we leuk om te lezen en terug te zien!

Marijke tekent

Het lijstje voor december van Marijke Tekent

Tot morgen bij het eerste echte Adventskalenderlogje en veel liefs,
Ruchama