Tags

, , , , ,

Hoera! *tromroffel* Daar zijn we dan met het éérste vakje van de grote Postfabriek adventskalender 2016! Leuk dat je er bent om het eerste vakje te openen! Daar gaat ie!

Heb jij je schoen al gezet?

Heb jij je schoen al gezet?

Wat is nu een adventskalender zonder chocola? En wat is nu Sinterklaas zonder chocoladeletters? Als je nog op zoek bent voor een origineel en persoonlijk cadeautje om op je verlanglijstje te zetten voor Sinterklaas, stop dan met zoeken. Want dit jaar kun je bij Chocstar álle letters van het alfabet bestellen als chocoladeletter. Het leuke van bestellen bij Chocstar is dat je de letter ook nog eens kunt versieren met van alles en nog wat!

Bij Chocstar versier je je chocoladeletter en maakt hem zo extra persoonlijk.

Bij Chocstar versier je je chocoladeletter en maakt hem zo extra persoonlijk.

Ik mocht een chocoladeletter kiezen en versieren om zelf te proeven. Uiteraard bestelde ik de P van Postfabriek. Voor mijn letter koos ik voor pepernootjes, chocoladepepernoten, stukjes hazelnoot en om het geheel wat vrolijke kleuren te geven: smarties! Je hebt echter keuze uit nog véél meer zoals gedroogd fruit, allerlei soorten snoepjes, vele verschillende nootjes en schildjes met tekst erop. Als ik je een tip mag geven dan zou ik niet voor de gewone pepernootjes, maar voor de verschillende soorten chocoladepepernoten kiezen. Ik heb zelf namelijk gemerkt dat als je de letter eventjes laat liggen de gewone pepernootjes hun knappertje verliezen, terwijl de chocoladepepernoten lekker crunchy blijven van binnen.

Zoals we gewend zijn van Chocstar, werd ook de chocoladeletter prachtig verpakt bij ons thuis bezorgd! (Ik moest hem gauw verstoppen, voordat het gezin erop aanviel terwijl ik er nog foto’s van moest maken!)

Chocoladeletter van Chocstar

Chocoladeletter van Chocstar in de verpakking

De letter zit in een plasticje in een mooi geschenkdoosje. Je kunt de chocola een naam geven, die wordt dan op het papieren strookje om het doosje heen gedrukt. Ik gaf de chocola natuurlijk de naam “Postfabriek”. Heel makkelijk dus, je stopt het doosje zo in de schoen of in de zak, geen inpakken meer nodig! Het geschenkdoosje is stevig verpakt in een kartonnen brievenbusdoos waardoor het enigszins incognito binnen komt én de letter zelf heelhuids aankomt.

Na al die foto’s mocht ik gelukkig eindelijk mijn tanden in de letter zetten en JAMMIE, hij is LEKKER!!!

Eindelijk mag ik hem opeten!

Eindelijk mag ik hem opeten!

Deze tip wilden we jullie dus niet onthouden. Je bestelt een letter voor €13,95 excl verzendkosten (die zijn €2,95), daarvoor heb je 220 gram Fairtrade Belgische chocola en vier toppings. Wees er wel snel bij! Bestel je vandaag, dan heb je de letter overmorgen in huis! Direct bestellen? Klik hier!

Oh, ook leuk om per post Sinterklaas te spelen voor iemand, aangezien je ook de optie hebt een kaartje met tekst bij de letter te voegen voor de ontvanger!

Hartelijke groetjes en tot morgen,

SinterKim